De la simptom la diagnostic in medicina interna

09/07/2015

De la simptom la diagnostic in medicina interna

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/de-la-simptom-la-diagnostic-in-medicina-interna/

de la simptom la diagnostic copertaTitlu: De la simptom la diagnostic in medicina interna *

Pret online : 14.95 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)*

Descriere: Medicina este un domeniu in continua schimbare si progres. Aceasta carte este scrisa de medici clinicieni, angajati in practica medicala curenta la patul bolnavului, si constituie expresia diversitatii si complexitatii patologiei cu care se confrunta medicul internist. Totodata, cartea reflecta importanta colaborarilor interdisciplinare pentru un diagnostic si tratament de calitate.

Aceasta noua colectie de cazuri clinice din activitatea Clinicii de Medicina Interna si Gastroenterologie a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti reitereaza faptul ca fiecare pacient are propriile particularitati clinice, propriile nuante patologice, care ies in afara tiparelor medicale si care impun tratament individualizat. Abordarea “one size fits all” in medicina lasa locul pe zi ce trece medicinei personalizate.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link:  http://www.all.ro/carte/de-la-simptom-la-diagnostic-in-medicina-interna.html.

In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

 

Autor: Anca Rusen

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: