Stiri medicale

Data examenului de rezidentiat, schimbata

Data ultimei actualizari: 11/09/2014

stire2micaExamenul de rezidentiat de anul acesta a fost decalat cu o saptamana de catre reprezentantii Ministerului Sanatatii.
Initial, medicii rezidenti trebuiau sa sa prezinte la concurs in data de 16 noiembrie. Ministerul Sanatatii a decis insa amanarea cu o saptamana, pana pe 23 noiembrie, din cauza faptul ca in ziua stabilita prima data, se vor organiza alegeri electorale.

“Am discutat cu rectorii universitatilor de medicina si farmacie detalii privind metodologia de concurs, calendarul de concurs, numarul de locuri si posturi. Am decis impreuna si necesitatea declarii datei de concurs. Am fost nevoiti sa luam aceasta masura avand in vedere ca la acea data sunt organizate si alegerile electorale si am primit mai multe sesizari din partea institutiilor publice responsabile cu paza concursului pentru stabilirea unei alte zile. Am cerut rectorilor un punct de vedere in acest sens pentru ca imi doresc ca decizia luata sa nu afecteze si sa creeze disconfort in randul  tinerilor medici sau a profesorilor acestora”, a declarat Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Aceasta decizie s-a luat in cursul diminetii de joi, 11 septembrie 2014.

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.