Dancila: Guvernul actual a alocat cea mai mare suma pentru sanatate

21/05/2019

Dancila: Guvernul actual a alocat cea mai mare suma pentru sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dancila-guvernul-actual-a-alocat-cea-mai-mare-suma-pentru-sanatate/

Cu ocazia unei vizite la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui, premierul Viorica Dancila a spus ca guvernul pe care il conduce a alocat cei mai multi bani pentru sanatate si ca in continuare se au in vedere investitii.

Continut educational:

“Vizitam astazi Spitalul Vaslui pentru a vedea modul in care s-au implementat proiectele pe fonduri europene, modul in care s-au folosit fondurile guvernamentale si bineinteles, nu in ultimul rand, fondurile care au venit de la Consiliul Judetean Vaslui. Ne bucuram sa vedem (…) ca au fost folosite complementar fondurile europene, fondurile proprii si fondurile guvernamentale, ca exista o echipa sudata, care efectiv a pus foarte mult suflet si vrea sa dezvolte in continuare spitalul judetean din Vaslui si faptul ca si pe viitor isi doresc sa construiasca, astfel incat pacientii din aceasta zona sa aiba conditii cat mai bune. Le-am spus medicilor, personalului din spital, ca Guvernul a alocat cea mai mare suma pentru sanatate si ca au toata deschiderea pentru dotare, astfel incat sa vorbim despre aparatura buna, sa vorbim despre constructii care sunt necesare, despre conditii cat mai bune pentru pacienti, pentru ca, in fond, in centrul tuturor acestor lucruri se afla pacientul si modul in care este tratat pacientul”, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, conform Agerpres.

Premierul Viorica Dancila a vizitat, marti, Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde a discuta cu conducerea unitatii si cu cadrele medicale.

Etichete: guvernul dancila, bani pentru sanatate, investitii spitale

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Pintea: Avem nevoie de o asociatie a spitalelor

Actele de care medicii si farmacistii au nevoie pentru a se angaja intr-o unitate sanitara

Ablatie radicala de tumora giganta cervico-parotidiana, realizata de medicii de la SUUB

Medicamente contrafacute confiscate de Europol

Pintea: Romania a dovedit ca a avut o Presedintie de succes in domeniul Sanatatii