Cursuri gratuite cu puncte EMC pe FormareMedicala.ro

20/02/2019

Cursuri gratuite cu puncte EMC pe FormareMedicala.ro

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cursuri-gratuite-cu-puncte-emc-pe-formaremedicala-ro/

Viziunea FormareMedicala.ro este de a oferi Educatia medicala continua (EMC), medicilor din Romania, utilizand mijloace moderne de comunicare si prezentare. Dorim sa asiguram accesul tuturor profesionistilor in sanatate, la nivel national, in mod gratuit la informatii stiintifice de ultima ora, cu larga aplicabilitate practica.

Incepand cu 2011, cursurile EMC publicate pe platforma formaremedicala.ro sunt dezvoltate in colaborare cu medici de prestigiu din diferite specialitati si acopera o mare varitate de arii de terapie.

Cursurile sunt realizate de catre Societatea Nationala de Medicina Familiei in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti sau Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj.

Ne dorim ca aceste cursuri sa devina un reper in dezvoltarea dumneavoastra profesionala si va sa asigure un procent cat mai mare din necesarul de puncte EMC / credite EMC.

Cursuri online creditate cu puncte EMC

Cursurile online si examenele sunt realizate conform cerintelor CMR in gestionarea anuala de credite EMC.

Formarea medicala continua este un angajament pe termen lung. Scopul sau este actualizarea permanenta a cunostintelor, in pas cu cele mai recente descoperiri si studii, in ideea de imbunatatire a practicii medicale. Aceste cursuri gratuite online pentru cumularea de puncte / credite EMC, pot fi parcurse comod si cu usurinta fara intreruperea activitatilor cotidiene, fara a necesita deplasari.

Cumularea punctelor EMC – update 2019

SNMF este acreditat ca furnizor EMC de catre Colegiului Medicilor din Romania. Conform deciziei nr. 12 din 29,06,2018, medicii aflati in activitate trebuie sa acumuleze un numar minim de 200 de credite / puncte EMC in decursul a 5 ani, din momentul inscrierii in CMR. Pentru a respecta principiul continuitatii educatiei medicale, medicii vor acumula minimum 25 de puncte EMC / an.

Conform acestei ultime decizii, in cazul in care nu se realizează numarul minim de puncte / credite EMC, in termenul prevazut, calitatea de membru al CMR si dreptul de a exercita profesia se suspenda pana la realizarea acestuia conform prevederilor legale.

Prelungirea activitatii medicilor pensionari se face anual, in baza dovezii obtinerii unui numar de minimum de 40 de credite EMC acumulate in anul anterior.

Punctele EMC trebuie sa fie acumulate prin participarea la programe (cursuri) EMC formale sau non-formale, preponderent in domeniul de specialitate.

Principalele arii de terapie pe formaremedicala.ro in urma carora absolventii obtin credite EMC

• Diabet, nutritie si boli metabolice
• Cardiologie
• Management si comunicare
• Oncologie
• Endocrinologie
• Respirator
• Vaccinologie
• Hematologie
• Pediatrie
• Boli Autoimune
• Dermatologie
• Nefrologie – Urologie
• Boli Infectioase
• Reumatologie
• Neurologie

Cu o echipa dedicata de suport, FormareMedicala.ro va asista telefonic si pe email pe toata durata interactiunii cu platforma online, astfel incat sa aveti o experienta usoara si placuta, sa va puteti concentra pe materialele stiintifice.

Educatia medicala la distanta EMCD

Educatia medicala la distanta (EMCD) pe FormareMedicala cuprinde cursuri EMCD publicate periodic accesibile utilizatorilor inregistrati. Cursurile on-line sunt realizate in format grafic agreabil, includ animatii, activitati, fisiere video si alte resurse. Testarea finala este securizata iar absolventii obtin diploma imediat dupa promovarea exmenului, in format electronic.

Pentru numarul de cursuri disponibile si punctele aferente alocate fiecaruia puteti consulta lista completa de cursuri online creditate cu puncte EMC.

Etichete: puncte EMC, credite EMC, cursuri gratuite cu puncte EMC, cursuri online creditate cu puncte EMC, educatia medicala la distanta EMCD

2 Comentarii

  1. Horvath says:

    Buna dimineata,ddoresc sa ma inscriu pentru cursuri.Va multumesc

  2. Lupsa says:

    Buna ziua ,sunt interesata de cursuri de la distanta in domeniul medical adresate celor fara facultate ,doar liceu si bacalaureat .ma puteti îndruma in acest sens va rog ?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Fiecare spital judetean va fi obligat sa aiba un centru de prelevare organe

Spitalele care nu au investit banii primiti, vor ramane fara finantare

Conferinta “Nastere in siguranta”, adresata si medicilor de familie

Bayer: Jorge Levinson, noul manager al Diviziei Pharmaceuticals pentru Romania si Republica Moldova

Sectia de ortopedie pediatrica de la Spitalul “Grigore Alexandrescu” a fost redeschisa