Cursuri de hipnoterapie medicala si medicina subconstientului, la UMFST Targu Mures

06/08/2019
Cursuri de hipnoterapie medicala si medicina subconstientului, la UMFST Targu Mures

Cursuri de hipnoterapie medicala si medicina subconstientului, la UMFST Targu Mures

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cursuri-de-hipnoterapie-medicala-si-medicina-subconstientului-la-umfst-targu-mures/

La Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie din Targu Mures (UMFST) au fost introduse cursuri de hipnoterapie medicala si medicina subconstientului.

“Incepand din anul universitar 2019-2020, la Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie (UMFST) Targu Mures, la catedra de Psihiatrie, vom preda un curs facultativ de hipnoterapie medicala si medicina subconstientului, va fi predat atat in limba engleza cat si in in limba romana, va cuprinde teorie si practica, si in acest prim semestru de predare vom preda ce este hipnoza, cum se aplica, vom discuta despre istoria hipnozei, tehnici de inducere a hipnozei, terapii care se folosesc in starea de hipnoza. Vom discuta despre hipnoterapia medicala pentru tulburarile de depresie, anxietate si vindecarea atacurilor de panica, tulburarile de somn si managementul stresului, pentru managementul durerii, pentru pregatirea pre-operatorie, intra-operatorie si post-operatorie. Este o premiera in Romania, se va preda pe perioada primului semestru, vor fi cursuri din doua in doua saptamani, atat teorie, cat si lucrari practice”, a declarat dr. Elena Gabor, Presedintele Asociatiei Europene pentru Hipnoterapie Medicala si Terapia Subconstientului, citata de Agerpres.

Ea a mai precizat ca exista numeroase studii de specialitate facute in multe tari, legate de eficacitatea hipnoterapiei in cazul afectiunilor.

Continut educational:

“Sunt rezultate foarte bune, atat din practica mea personala, cat si din practica altor hipnoterapeuti, rezultatele sunt extraordinare. Manualele le pregatesc eu pe baza muncii mele din ultimii 13 ani in domeniul hipnoterapiei medicale (…) Deschiderea UMFST si a domnului decan a fost foarte mare si le multumim pentru acest lucru, este un pas inainte pentru a dezvolta medicina subconstientului prin care se promoveaza aducerea sufletului (subconstientului) inapoi in medicina. Sufletul este o componenta esentiala in fiinta noastra si a lucra pe subconstient si a ne accesa problemele noastre de la acel nivel are un aport foarte mare in vindecare. In toata lumea, medicii psihiatri, psihologii si in general medicii din toate specialitatile au training in hipnoza si hipnoterapie”, a mai aratat Elena Gabor conform sursei citate.

Etichete: UMFST Targu Mures, hipnoterapie medicala, medicina subconstientului, psihiatrie

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: