Curs URGEMED 6 adresat medicilor de familie, 5 – 6 iunie 2014

29/05/2014

Curs URGEMED 6 adresat medicilor de familie, 5 – 6 iunie 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/curs-urgemed-6-adresat-medicilor-de-familie-5-6-iunie-2014/

tuseurectalIn perioada 5-6 iunie 2014, in Bucuresti, are loc a sasea editie a Cursului National URGEMED, organizat de Societatea Mationala de Medicina Familiei (SNMF) si UMF Carol Davila. Cursul URGEMED 6 are ca principal obiectiv promovarea noilor ghiduri si protocoale de diagnostic si tratament in cabinetul medicului de familie.

Ghiduri si protocoale abordate la URGEMED 6

Medicii formatori in medicina de familie alaturi de medici specialisti, lideri in domeniul medical, vor aborda ghidurile si protocoalele de diagnostic si tratament in cardiologie, neurologie, boli infectioase, oftalmologie, hematologie, pneumologie, nefrologie.

Pentru prima data exista modului de neurologie pediatrica (prof.dr. Dana Craiu, formator MF, Ileana Efrim) alaturi de modul de hematologie (prof.dr. Anca Lupu, formator dr. Cecilia Grigore), modul de nefrologie (prof.dr. Gabriel Mircescu, formator MF dr. Cristina Isar), modul de pneumologie (dr. Claudia Toma, formator MF DR. Catalina Panaitescu).

Medicii vor putea participa la module de boli infectioase (prof.dr. Adrian Streinu Cercel, formator MF Liana Gospodinov), cardiologie (prof.Dragos Vinereanu, Formator MF Loredana Piloff), oftalmologie (prof.dr. Mihai Pop, formator MF Andreea Neculau).

Editie speciala Norme si Contracte – 5 iunie

Pe data de 5 iunie 2014 este anuntat si un modul special in care vor fi prezentate Normele si Contractul 2014.

Spectacol de teatru – 6 iunie

In cadrul Urgemed 6, participantii vor putea viziona si o piesa de teatru inedita “cont(r)ACTe”.

Directorii de curs sunt dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF, si prof.dr. Dragos Vinereanu.

“Urgemed-ul este manifestarea mea de suflet. Pe 5-6 iunie ne intalnim la a 6-a editie. Toate evenimentele medicilor de familie sunt minunate, toate imi sunt dragi, pentru toate muncim serios in toata tara, dar Urgemed este ‘copilul favorit’. Urgemed e singurul curs national MF (in afara de cursurile online de pe formaremedicala.ro) si avem nevoie la CMR si de puncte de curs, dar nu acesta este motivul principal. Urgemed este interactiv, anul acesta va fi si mai interactiv. Urgemed trateaza teme esentiale cu care ne intalnim in cabinete. Urgemed are o calitate a lucrarilor rar intalnita in Romania, la nivel cert european”, a explicat dr. Rodica Tanasescu.

Inscriere si taxe de participare

Membrii SNMF trebuie sa achite o taxa de 120 RON, in timp ce medicii care nu sunt membri SNMF au de achitat taxa de 180 RON.

Plata taxei pentru inscrierea la cursul URGEMED 6 se poate face online, in contul AMF-B, direct la sediul AMF-B sau la secretariatul conferintei.

Pentru mai multe detalii despre inscriere si plata taxelor de participare, click aici.

Cursul URGEMED 6 pentru medicii de familie va avea loc la Centrul de Conferinte Auditorium, Muzeul National de Arta al Romaniei, Bucuresti.

Cursul este organizat sub auspiciile AMF-B, ASM, SNMF/MG si UMF Carol Davila.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: