Curs EMC gratuit pentru medicii din Romania | Amiloidoza, o boala cu simptome complexe

28/02/2022
Curs EMC gratuit pentru medicii din Romania | Amiloidoza, o boala cu simptome complexe

Curs EMC gratuit pentru medicii din Romania | Amiloidoza, o boala cu simptome complexe

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/curs-emc-gratuit-pentru-medicii-din-romania-amiloidoza-o-boala-cu-simptome-complexe/

Amiloidoza este o boala dificil de diagnosticat si de tratat, mai ales din cauza complexitatii simptomelor.

Formare Medicala, in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei si UMF “Carol Davila” Bucuresti, a lansat un nou curs online GRATUIT si creditat cu puncte EMC in cadrul caruia se face o ampla prezentare a semnelor, simptomelor si modalitatilor de diagnostic clinic si paraclinic a acestei boli.

Dupa trecerea in revista a celor mai frecvente tipuri de amiloidoza intalnite in practica curenta, pe parcusul cursului se descrie tratamentul si managementul pe termen scurt-mediu. De asemenea, se analizeaza cinci cazuri clinice care prezinta intr-un mod aplicat notiunile descrise in modulele cursului.

Cursul Amiloidoza este realizat de Dr. Andreea Jercan, medic specialist hematologie si Dr. Dina Mergeani, medic primar medicina de familie.

Va recomand sa parcurgeti acest curs, in cadrul caruia sunt trecute in revista aspecte privind Amiloidoza, o boala destul de dificil de diagnosticat si ulterior de tratat in complexitatea simptomelor ei. Tocmai din motivul ca boala este dificil de dignosticat, facem o ampla prezentare a semnelor, simptomelor si modalitatilor de diagnostic clinic si paraclinic. Sper ca toate aceste informatii sa va fie de folos in practica zilnica si va multumesc pentru ca faceti parte din echipa de tratament”, a declarat Dr. Andreea Jercan – medic specialist hematologie, autor al cursului Amiloidoza.

Cursul Amiloidoza este creditat cu 10 puncte EMC, este absolut gratuit si se adreseaza atat medicilor de familie, dar si medicilor de alte specialitati. (Vezi lista AICI)

Incrierea la curs se face AICI.

Etichete: amiloidoza, curs gratuit medici, puncte EMC, curs creditat EMC

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: