Curs de Diabet Zaharat pentru asistentii medicali

15/06/2017

Curs de Diabet Zaharat pentru asistentii medicali

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/curs-de-diabet-zaharat-pentru-asistentii-medicali/

Aproape 2.000.000 dintre romani sufera de diabet zaharat, o boala care impune schimbari in stilul de viata al pacientului si care are implicatii sistemice in timp.
Asistentele medicale pot aduce o schimbare extrema de importanta pentru pacienti si apartinatori prin educatie si comunicare.

De aceea, portalul EduAsistent.ro, un portal de Educatie Medicala Continua dezvoltat sub egida Ordinul Asistentilor Medicali – Bucuresti, pune la dispozitie acestora cursuri online care abordeaza cele mai importante teme din domeniul sanatatii la ora actuala.

Printre cursurile disponibile pe platforma Eduasistent.ro este si cursul de Diabet zaharat dedicat asistentilor medicali, realizat de Marcela Vasilievici, Asistent Medical Principal la INDNBM “Prof. dr. N.C. Paulescu”.

Cursul de Diabet zaharat abordeaza informatii despre mecanismele bolii, impactul acesteia asupra bolnavului si a familiei, tratamente si mai ales comunicare cu pacientul. 

De asemenea, stabilirea dietei zilnice, aplicarea corecta a tratamentului, monitorizarea corecta a glicemiei sau semnale de alarma specifice sunt informatii ce se afla printre subiectele atinse in acest curs.

*Medicii de familie pot recomanda asistentilor medicali acest curs.

Autor: FormareMedicala.ro

2 Comentarii

  1. TOTOIANU CORINA says:

    BUNA SEARA !
    SUNT INTERESATA.
    MULTUMESC !

  2. Teodorescu Elena-Daniela says:

    Buna ziua .Sunt asistent med.principal si lucrez la un medic de familie.Mi-a fost recomandat acest curs de actualitate si sunt interesata.Multumesc frumos.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: