Craiova | Pacientii vor evalua implicarea cadrelor medicale din spitalele care apartin de CL

07/02/2022
Craiova | Pacientii vor evalua implicarea cadrelor medicale din spitalele care apartin de CL

Craiova | Pacientii vor evalua implicarea cadrelor medicale din spitalele care apartin de CL

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/craiova-pacientii-vor-evalua-implicarea-cadrelor-medicale-din-spitalele-care-apartin-de-cl/

In cele trei spitale aflate in subordinea municipalitatii din Craiova, pacientii vor evalua, din aceasta luna, conduita si implicarea cadrelor medicale, dar si calitatea hranei sau a curateniei.
Conducerea primariei anuntat ca in fiecare dintre cele trei unitatii spitalicesti care apartin municipalitatii, pacientii vor primi, la internare, cate un formular cu intrebari legate de hrana primita, conditiile din spital si salon, dar si despre relatia medic/asistent si pacient.

“Am fost persoana care s-a implicat cel mai mult in aparitia Legii 153, care asigura pentru medici si asistenti salarii foarte atractive. Tocmai pentru ca am facut foarte multe investitii in cele trei spitale ale primariei si am asigurat salarii mai mult decat decente personalului medical, credem ca a venit momentul sa solicitam personalului medical sa-si faca datoria la cel mai inalt standard. In aceasta perioada de pandemie am avut multi prieteni, multe cunostinte care au fost internate in spitalele noastre. Din pacate, nu de la toti am auzit cuvinte bune, nu pentru dotarea spitalelor, ci pentru modul in care, uneori, au fost tratati de personalul medical. Este motivul pentru care am decis ca incepand din luna februarie sa testam satisfactia pacientilor care sunt internati in spitalele noastre”, a declarat Olguta Vasilescu, primarul Municipiului Craiova, citata de Agerpres.

Pacientii vor primi chestionare, pe care, dupa ce le vor completa, le vor introduce, la externare, intr-o cutie.

“La aceasta cutie nu are acces decat reprezentantul primarului in Consiliul de Administratie al spitalului. Dupa ce vom vedea care este feedback-ul vom sti si noi ce mai avem de imbunatatit si, mai mult decat atat, va conta foarte mult in ceea ce priveste evaluare personalului medical, care se face de fiecare data la inceputul anului urmator si, bineinteles, la evaluarea managerilor institutiilor noastre”, a mai explicat primarul Craiovei, potrivit sursei citate.

Chestionarul, care va fi completat anonim, va avea urmatoarele intrebari:

1. Cand v-a fost predat chestionarul de feddback al pacientului?;

2. Sunteti multumit de ambientul spitalului si conditiile de cazare care v-au fost puse la dispozitie?;
3. Sunteti multumit de calitatea si serviciul de distribuire a hranei?;

4. Curatenia salonului si a spatiilor aferente acestuia au fost corespunzatoare?;

5. Sunteti multumit de conduita si implicarea asistentelor medicale?;

6. Sunteti multumit de conduita si implicarea medicului?;

7. Vi s-a solicitat sa cumparati medicamente sau alte obiecte sanitare din afara spitalului? Daca da, care au fost acelea?

Etichete: spitale craiova, chestionar pacienti,

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: