Costache: Va promit ca ma voi lupta pentru sanatate | Buicu: Daca aveti nevoie, cereti-ne ajutorul

29/10/2019

Costache: Va promit ca ma voi lupta pentru sanatate | Buicu: Daca aveti nevoie, cereti-ne ajutorul

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/costache-va-promit-ca-ma-voi-lupta-pentru-sanatate-buicu-daca-aveti-nevoie-cereti-ne-ajutorul/

Candidatul pentru fotoliul de ministru al Sanatatii in Guvernul Orban, Victor Costache, a declarat ca isi propune realizarea unui audit pentru a avea o radiografie corecta a situatiei investitiilor de la minister.

“In legatura cu bugetul de investii (al Ministerului Sanatatii – n.r.), dupa cum vedem exista informatii contradictorii chiar si in randul comisiilor de sanatate ale Parlamentului, dar pot sa va spun ca vom face un audit din primele zile pentru a avea o radiografie corecta a situatiei investitiilor si, evident, trebuie regandit modul in care se prioritizeaza aceste investiti. Ceea ce stiu, la nivelul Casei, creditele sunt angajate, sunt executate, calendarul de executie este la zi si, practic, una din urgente este de a cere o rectificare pozitiva, deoarece in luna decembrie vom fi descoperiti. Deci, este una din prioritatile mandatului nostru si de aia spuneam ca, probabil, voi fi un coleg dificil pentru domnul Citu de la Finante. Va promit ca ma voi lupta pentru sanatate, pentru a obtine mai multe fonduri si sa le prioritizez asa cum trebuie”, a spus Costache, citat de Agerpres.

Continut educational:

Presedintele Comisiei de sanatate de la Camera Deputatilor, social-democratul Florin Buicu, a afirmat ca isi doreste ca noul ministru sa se lupte cu premierul pentru fonduri.

“Daca aveti nevoie, cereti-ne ajutorul, ca ne vom lupta si noi, astfel incat domeniul Sanatatii sa aiba bani”, a transmis Buicu, potrivit sursei citate.

Victor Costache, chirurgul cardiovascular propus la sefia Ministerului Sanatatii, a fost audiat marti dimineata in comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Etichete: victor costache, ministrul sanatatii, ministrul sanatatii cabinet orban, florin buicu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Comisar european, despre pandemia Covid-19: In unele state membre, situatia este mai rea decat in martie

Legea privind educatia sanitara in scoli, constitutionala

Sapte state UE, printre care si Romania, starnesc ingrijorare in Europa privind evolutia epidemiei Covid-19

In urmatoarea perioada, 25.000 de cutii de Euthyrox vor fi importate in Romania

Peste 1.700 de studenti straini din 90 de tari s-au inscris la admitere la UMF “Iuliu Hatieganu” din Cluj