Corpul de control al MS la Spitalul Pantelimon

06/06/2016

Corpul de control al MS la Spitalul Pantelimon

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/corpul-de-control-al-ms-la-spitalul-pantelimon/

controale-spitaleLuni, 6 iunie, Corpul de control al ministrului Sanatatii s-a aflat la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala.

“Corpul de control al ministrului Sanatatii este in cadrul spitalului in momentul de fata. Au cerut toate documentele de care au nevoie, au demarat ancheta. Ancheta este in curs. Se merge in paralel cu ancheta interna, iar rezultatele le vom face cunoscute. Ancheta interna nu este finalizata si, in momentul in care vom avea niste rezultate finale, acelea vor fi concluziile pe care le vom face cunoscute”, a declarat Fiorela Mitoiu, purtatorul de cavant al unitatii medicale, conform Agerpres.

Tot ea a afirmat ca intotdeauna a existat acces la medicamentele necesare pe sectii.

“Dulapul cu medicamente despre care s-a vorbit este descuiat. Totdeauna a existat acces la medicamentele necesare pe sectii. A existat un dulap mare care cuprindea gestiunea totala, care cuprindea toate medicamentele, toate medicamentele necesare pe ATI si un dulap mai mic care cuprindea un stoc mai mic din aceleasi medicamente. Acel dulap mare era incuiat, cheia se gasea la asistenta sefa si in momentul in care medicamentele din dulapul mic erau consumate, aceasta refacea stocul. Stocul asigura un necesar pentru un interval mai scurt de timp, de exemplu pentru week-end sau de pe o zi pe cealalta. (…) In momentul acesta, nu mai exista decat un singur dulap care cuprinde toate medicamentele. Pana in momentul de fata, stocul a fost suficient. In acest program pe ATI sunt inclusi pacientii critici”, a explicat Mitoiu, conform sursei citate.

Potrivit acesteia, fostul sef al sectiei ATI Laura Constantinescu este suspendata din functie, insa nu si din calitatea de medic.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Conducerea Spitalului de Pediatrie Sibiu: Ar trebui gasita o modalitate de a testa pacientii fara a-i interna in spital

Ziua internationala a osteoporozei | Osteoporoza reduce semnificativ calitatea vietii pacientului

Raportul Corpului de control al premierului dupa verificarile de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Mai bine de jumatate dintre pacientii cu Covid-19 prezinta simptome si dupa externare

Identificarea leziunilor mamare