Coriu: Este inacceptabil ca un medic sa iasa in public si sa transmita mesaje eronate

04/11/2021
Coriu: Este inacceptabil ca un medic sa iasa in public si sa transmita mesaje eronate

Coriu: Este inacceptabil ca un medic sa iasa in public si sa transmita mesaje eronate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/coriu-este-inacceptabil-ca-un-medic-sa-iasa-in-public-si-sa-transmita-mesaje-eronate/

Peste 92% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 si care au murit, nu erau vaccinate anti-COVID, spune presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Daniel Coriu, care a subliniat, din nou, ca imunizarea este singura arma si este inacceptabil ca un medic sa transmita public mesaje eronate.

“Este singura arma pe care o avem. Sa nu obosim sa explicam, sa aducem in fata comunitatii dovezile stiintifice. Din decesele raportate in ultima perioada, peste 92% din persoane erau nevaccinate. Vaccinul protejeaza, nu ne impiedica sa facem boala, dar vom face o forma usoara de boala, vom trece foarte usor si sistemul medical nu va fi sub presiune”, a precizat Prof. dr. Daniel Coriu intr-o declaratie publica.

El a precizat inca odata ca este inacceptabil ca un medic sa transmita public mesaje eronate, care ating grav sanatatea publica.

“Noi trebuie cumva sa responsabilizam medicii. Este inacceptabil ca un medic sa iasa in public si sa transmita mesaje eronate care ating grav sanatatea publica. Fata de acesti colegi noi trebuie sa avem o atitudine ferma, dar acest lucru este in mana legiuitorului. Noi putem sa avem idei, sa avem propuneri, nu noi avem dreptul de initiativa legislativa”, a mai afirmat Daniel Coriu.

Etichete: daniel coriu, colegiul medicilor din romania, vaccinarea anti-covid

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: