Copilul meu aproape adolescent

02/09/2014

Copilul meu aproape adolescent

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/copilul-meu-aproape-adolescent/

copilul meu aproape adolescent

Titlu: “Copilul meu (aproape) adolescent”

Editura: ALL

Pret: 19.90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Copilul meu (aproape) adolescent” este un volum recomandat parintilor care doresc sa intampine pregatiti modificarile fizice si cognitive ale copiilor aflati la varsta adolescentei.

Cei mai multi parinti nu sunt informati despre schimbarile de comportament care pot aparea la aceasta varsta, tocmai de aceea relatia lor cu adolescentul se poate deteriora.

“Copilul meu (aproape) adolescent”  ajuta la intelegerea acestor nevoi si probleme ale adolescentilor pentru ca parintii si copiii sa colaboreze cu success in aceasta perioada considerata mai dificila. Adolescentii au nevoie in aceasta perioada de intelegerea si sprijinul parintilor, dar si al profesorilor la scoala.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link:  http://www.all.ro/carte/copilul-meu-aproape-adolescent.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Ce raspuns a oferit Ministerului Sanatatii la solicitarea de suplimentare a fondurilor alocate cabinetelor de medicina familiei

Accidentul vascular cerebral sever, cauza de mortalitatea precoce

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii nu se refera la obligativitate

Neurochirurgi demisionari de la Colentina: Am ajuns in situatia de a refuza peste 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe

DSP Suceava are director nou