Cooperare in privinta reglementarii profesiei de medic intre CMR si MS

13/01/2017

Cooperare in privinta reglementarii profesiei de medic intre CMR si MS

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cooperare-in-privinta-reglementarii-profesiei-de-medic-intre-cmr-si-ms/

CMRMembrii Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din Romania s-au intalnit cu Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, ocazie cu care s-au purtat discutii asupra rolului si importantei corpului profesional medical in sistemul sanitar.

Atat membrii Biroului Executiv al Colegiului cat si Ministrul Sanatatii au cazut de acord ca este necesara o cooperare permanenta in ceea ce priveste reglementarea profesiei de catre CMR.

Colegiul Medicilor este decis sa colaboreze cu Ministerul Sanatatii in domeniul sau de competenta pentru elaborarea noilor acte normative din sanatate iar ministrul si-a manifestat interesul de lucru in baza unui parteneriat, se precizeaza intr-un comunicat al reprezentantilor medicilor.

Potrivit sursei mentionate, Ministerul Sanatatii si CMR sunt preocupati de problemele din sistemul sanitar si de rezolvarea lor intr-un termen cat mai rapid.

Ministrul Florian Bodog a reafirmat ca are un program politic ferm si consistent si i-a asigurat pe membrii Biroului Executiv al CMR de deplina deschidere in ceea ce priveste relatiile dintre cele doua institutii.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

INSP: Actualizarea definitiilor de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19)

Cate paturi ATI pentru copiii cu Covid-19 sunt disponibile in Romania

Raport: Tarile bogate ale lumii au pre-achizitionat jumatate din totalul vaccinurilor anti-Covid

COPAC: Pacientii cronici nu au devenit singuri mai vulnerabili, ci sistemul de sanatate i-a vulnerabilizat

O companie din Coreea de Sud vrea sa testeze in Romania un tratament impotriva Covid-19