Cooperare in privinta reglementarii profesiei de medic intre CMR si MS

13/01/2017

Cooperare in privinta reglementarii profesiei de medic intre CMR si MS

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cooperare-in-privinta-reglementarii-profesiei-de-medic-intre-cmr-si-ms/

CMRMembrii Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din Romania s-au intalnit cu Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, ocazie cu care s-au purtat discutii asupra rolului si importantei corpului profesional medical in sistemul sanitar.

Atat membrii Biroului Executiv al Colegiului cat si Ministrul Sanatatii au cazut de acord ca este necesara o cooperare permanenta in ceea ce priveste reglementarea profesiei de catre CMR.

Colegiul Medicilor este decis sa colaboreze cu Ministerul Sanatatii in domeniul sau de competenta pentru elaborarea noilor acte normative din sanatate iar ministrul si-a manifestat interesul de lucru in baza unui parteneriat, se precizeaza intr-un comunicat al reprezentantilor medicilor.

Potrivit sursei mentionate, Ministerul Sanatatii si CMR sunt preocupati de problemele din sistemul sanitar si de rezolvarea lor intr-un termen cat mai rapid.

Ministrul Florian Bodog a reafirmat ca are un program politic ferm si consistent si i-a asigurat pe membrii Biroului Executiv al CMR de deplina deschidere in ceea ce priveste relatiile dintre cele doua institutii.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Citu: Am avut rezultate bune, nu ne putem permite acum sa nu respectam regulile si restrictiile

156.000 de locuri noi la vaccinarea cu vaccin Pfizer/BioNTech, incepand cu 1 martie

Presedintele Consiliului European: Saptamanile urmatoare vor fi dificile in ceea ce priveste vaccinarea

AstraZeneca a transmis ca incearca sa livreze 40 de milioane de doze de vaccin catre statele UE pana la finalul lui martie

OMS: O persoana din zece care a avut Covid-19 prezinta simptome si dupa 12 saptamani