Control la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava

01/07/2016

Control la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/control-la-serviciul-de-ambulanta-judetean-suceava/

ambulantaIn perioada 18.04 – 22.04.2016, Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a efectuat o actiune de verificare la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Suceava.

Conform raportului, s-a constatat trecerea nelegala din proprietatea statului in proprietatea privata a municipiului Suceava a terenului aferent sediului administrativ pe care il ocupa Serviciul Judetean de Ambulanta Suceava.

Constatarea dateaza inca din luna octombrie 2014, in urma unui control efectuat atunci, cand s-a dispus remedierea acestei situatii. Actiunea de control desfasurata in aprilie arata insa ca nu au fost indeplinite masurile dispuse.

Mai mult, in luna noiembrie 2014, SAJ a cerut printr-o adresa catre Primaria Municipiului Suceava sprijin si pentru trecerea cladirii sediului administrativ in domeniul public sau privat al municipiului Suceava.

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava pentru posibile fapte de natura penala in acest caz.

Dupa controlul efectuat la SAJ Suceava, Corpul de Control a mai sesizat Parchetul si in alte doua probleme. Una tine de modalitatea de organizare a unor concursuri de ocupare de posturi in cadrul SAJ, iar cealalta tine de casarea unor mijloace fixe.

Din echipa de control au facut parte reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai Departamentului de Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne si ai Directiei de Sanatate Publica Timis.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Comisia Europeana a aprobat cumpararea in avans a 80 de milioane de doze de vaccin anti-Covid produs de Moderna

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a primit un premiu special pentru calitatea ingrijirilor acordate pacientilor cu AVC

Iasi: Peste jumatate dintre pacientii de la UPU, confirmati cu COVID-19

Un medic ATI incurajeaza vaccinarea anti-Covid si vorbeste despre lupta din linia I

Aproape 2000 de studenti voluntari, alaturi de cadrele sanitare din prima linie