Controale la medicii de familie privind retetele pentru hepatita cronica

01/07/2019

Controale la medicii de familie privind retetele pentru hepatita cronica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/controale-la-medicii-de-familie-privind-retetele-pentru-hepatita-cronica/

Medicii de familie sunt supusi unor controale privind retetele pentru medicatia impotriva hepatitei cronice eliberate intre anii 2014 – 2016.

Multor doctori li se imputa acum sume chiar de 4 si 5 cifre pentru greseala de a-si fi tratat pacientii. In mediul online sunt zeci de medici de familie care isi striga disperarea cu privire la aceasta situatie.

Continut educational:

“Se fac controale pentru 2014-2015 la MF care au scris retete pentru hepatite virale. Desi nu se constata ilegalitati, desi multi pacienti sunt vindecati, medicilor li se imputa sume mari de bani pentru mici lucruri formale. E o vanatoare de vrajitoare care va impinge si mai multi medici sa paraseasca tara. E un demers care va face ca medicina sa fie practicata cu teama, in detrimentul pacientului”, a scris un medic de familie pe Facebook.

“Exact acesta este motivul pentru care am parasit tara dupa 25 de ani de practica. Te lupti cu morile de vant ! Am avut proces cu ei , am castigat in prima etapa, apoi Curtea de Apel le-a dat dreptate. Din pacate medicii de familie sunt pierduti!”, scrie un alt medic in mediul online.

Etichete: medici de familie, controale medici, retete hepatita cronica,

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: