Continuarea dialogului cu medicii de familie, printre obiectivele noii conduceri a CNAS

29/11/2017

Continuarea dialogului cu medicii de familie, printre obiectivele noii conduceri a CNAS

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/continuarea-dialogului-cu-medicii-de-familie-printre-obiectivele-noii-conduceri-a-cnas/

Ministrul sanatatii, Florian Bodog, s-a intalnit miercuri cu noua echipa de conducere a CNAS. Cu aceasta ocazie s-a subliniat importanta si necesitatea colaborarii dintre Ministerul Sanatatii (MS) si CNAS in interesul pacientilor, dar si a personalului medical.

Ministrul Florian Bodog si-a exprimat convingerea ca Laurentiu Mihai va trata cu maxima responsabilitate misiunea de presedinte al CNAS, pentru indeplinirea masurilor din Programul de Guvernare, scrie intr-un comunicat de presa al CNAS.

“Obiectivele imediate ale noii conduceri a CNAS sunt: continuarea dialogului cu medicii de familie, identificarea solutiilor pentru desfasurarea activitatii acestora in conditii optime, precum si finalizarea si publicarea in transparenta decizionala a proiectului Contract-cadru pe anul 2018, astfel incat personalul medical sa cunoasca inca de la inceputul anului noile reglementari”, se arata in comunicatul mentionat.

Cu aceeasi ocazie, ministrul sanatatii a precizat ca CNAS are obligatia de a se asigura ca exista fondurile necesare pentru acordarea serviciilor medicale si a medicamentelor in toate unitatile sanitare.

“Numirea mea in aceasta functie este o dovada de incredere care ma onoreaza, dar inseamna totodata si o uriasa responsabilitate. L-am asigurat pe dl. ministru ca in indeplinirea mandatului meu voi face toate eforturile pentru cresterea accesului asiguratilor la tratamente”, a declarat presedintele CNAS, Laurentiu Mihai.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Premiera la Brasov: Operatie de protezare valvulara aortica minim invaziva cu bioproteza resilia

Tataru, despre ipoteza unor noi restrictii dupa alegeri: Tine doar de noi daca vom avea un lockdown sau nu

Webinar medical gratuit | Tratamentul neuropatiei diabetice: direct la tinta

Spitalul de Psihiatrie Sibiu, unul dintre cele mai vechi spitale din Europa, va avea compartiment de cercetare

Tot mai multe cadre medicale apeleaza la psihoterapie din cauza epuizarii psihice si fizice