Continuarea dialogului cu medicii de familie, printre obiectivele noii conduceri a CNAS

29/11/2017

Continuarea dialogului cu medicii de familie, printre obiectivele noii conduceri a CNAS

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/continuarea-dialogului-cu-medicii-de-familie-printre-obiectivele-noii-conduceri-a-cnas/

Ministrul sanatatii, Florian Bodog, s-a intalnit miercuri cu noua echipa de conducere a CNAS. Cu aceasta ocazie s-a subliniat importanta si necesitatea colaborarii dintre Ministerul Sanatatii (MS) si CNAS in interesul pacientilor, dar si a personalului medical.

Ministrul Florian Bodog si-a exprimat convingerea ca Laurentiu Mihai va trata cu maxima responsabilitate misiunea de presedinte al CNAS, pentru indeplinirea masurilor din Programul de Guvernare, scrie intr-un comunicat de presa al CNAS.

“Obiectivele imediate ale noii conduceri a CNAS sunt: continuarea dialogului cu medicii de familie, identificarea solutiilor pentru desfasurarea activitatii acestora in conditii optime, precum si finalizarea si publicarea in transparenta decizionala a proiectului Contract-cadru pe anul 2018, astfel incat personalul medical sa cunoasca inca de la inceputul anului noile reglementari”, se arata in comunicatul mentionat.

Cu aceeasi ocazie, ministrul sanatatii a precizat ca CNAS are obligatia de a se asigura ca exista fondurile necesare pentru acordarea serviciilor medicale si a medicamentelor in toate unitatile sanitare.

“Numirea mea in aceasta functie este o dovada de incredere care ma onoreaza, dar inseamna totodata si o uriasa responsabilitate. L-am asigurat pe dl. ministru ca in indeplinirea mandatului meu voi face toate eforturile pentru cresterea accesului asiguratilor la tratamente”, a declarat presedintele CNAS, Laurentiu Mihai.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Congresul National de Cardiologie, un eveniment de top pentru lumea medicala

Deficit enorm de asistenti medical in medicina dentara

Ministerul Sanatatii va cumpara aparate de radioterapie

Bucuresti: S-au repartizat primele locuinte de serviciu destinate cadrelor medicale

Acces gratuit la servicii medicale pentru copiii fara CNP