Stiri medicale

Congresul Societatii Europene de Oncologie Medicala

Data ultimei actualizari: 25/09/2014

controale-in-spitalePeste 18.000 de specialisti oncologi vor fi prezenti la Congresul Societatii Europene de Oncologie Medicala (ESMO), care va debuta vineri, 26 septembrie, la Madrid.
Specialisti de top, tehnici moderne de tratament si prezentarea a peste 1.550 de studii de specialitate.

Toate acestea la Congresul Societatii Europene de Oncologie de la Madrid, care va avea ca tema “Medicina de precizie in tratarea cancerului”, conform EFE.

“Unele dintre progresele care vor fi aduse la cunostinta in acest congres “vor schimba practica clinica”, a precizat medicul Andres Cervantes, reprezentant al ESMO, conform Agerpres.

Printre acestea se numara studii legate de biologia moleculara si de imunoterapie.

Si, la conferinta se va vorbi despre noi metode de tratament in cancerul de plaman, de san sau in melanoame, dar si despre efectele secundare pe termen lung ale radioterapiei la copiii bolnavi de cancer.

Acest congres este unul din cele mai mari din lume, care isi propune sa elaboreze planuri pentru implementarea tratamentelor noi in practica medicala.

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.