Congresul National de Farmacie reuneste, la Bucuresti, profesionisti din 10 tari

25/09/2018

Congresul National de Farmacie reuneste, la Bucuresti, profesionisti din 10 tari

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/congresul-national-de-farmacie-reuneste-la-bucuresti-profesionisti-din-10-tari/


Design-ul medicamentului, plantele medicinale, xenobiotice si biotice, aspecte legislative, ale managementului, marketingului farmaceutic si ale tehnologiei informationale sunt cateva dintre temele celei de-a XVII-a editii a Congresului National de Farmacie, care se va desfasura in perioada 26-29 septembrie la Bucuresti.

Potrivit unui comunicat de presa, manifestarea va reuni peste 1.000 de participanti din tari precum Franta, Spania, Anglia, Grecia, Serbia, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova si Romania.

Avand ca tema generala ‘Farmacia secolului XXI – intre specializarea inteligenta si responsabilitatea sociala’, Congresul National de Farmacie este prilej de prezentare si promovare a progreselor inregistrate in cercetarea farmaceutica, urmand sa fie conturate directiile pe care aceasta o va avea in viitor: medicina personalizata, aplicarea noilor tehnologii in obtinerea de produse cu rol terapeutic.

“Aceasta manifestare aduce in prim plan cele mai noi descoperiri din domeniul cercetarii stiintifice farmaceutice, iar prin amploarea sa si prin prezenta celor 1.000 de participanti, demonstreaza un interes real fata de pacient, prin aducerea in sprijinul acestuia a celor mai noi si eficiente tratamente prin medicatii inovative. Deschiderea acestei manifestari catre lumea farmaceutica internationala, prin prezenta unor reputati profesori din cele 10 tari europene cu traditie farmaceutica, aduce o recunoastere in plus domeniului farmaceutic romanesc, al cercetarii stiintifice romanesti, precum si a profesionistilor romani din acest amplu domeniu medical”, a declarat presedintele congresului, prof.dr. Dumitru Lupuleasa, potrivit comunicatului de presa citat de Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 12 EMC:

Psoriazis

Evenimentul stiintific va reuni profesori, cadre didactice ale universitatilor de medicina si farmacie din tara, specialisti cu cea mai inalta calificare in domeniul medical si farmaceutic, profesionisti cu o larga recunoastere nationala si internationala. Sunt inscrisi la lucrarile stiintifice peste 1.000 de participanti, precum si reprezentanti ai mai multor societati profesionale, nationale si internationale.

Ampla manifestare a domeniul farmaceutic romanesc marcheaza totodata si 95 de ani de la infiintarea celei mai vechi facultati de farmacie din Romania, una dintre facultatile reprezentative ale Universitatii de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucuresti.

Evenimentul este organizat de catre Societatea de Stiinte Farmaceutice din Romania impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ si se va desfasura in Bucuresti.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: