Congresul National de Cardiologie, un eveniment de top pentru lumea medicala

20/09/2019
Congresul National de Cardiologie, un eveniment de top pentru lumea medicala

Congresul National de Cardiologie, un eveniment de top pentru lumea medicala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/congresul-national-de-cardiologie-un-eveniment-de-top-pentru-lumea-medicala/

In aceste zile are loc cea de-a 58-a editie a Congresului National de Cardiologie, un eveniment etalon pentru toti medicii cardiologi din Romania si nu numai.

Congresul din acest an este, inca din prima zi, asa cum ne-a obisnuit si pana acum, de cea mai inalta tinuta stiintifica, profesionala si organizatorica.

Acest eveniment reprezinta o excelenta oportunitate pentru ca participanti sa gaseasca raspunsuri concrete pentru diferite situatii intalnite in practica lor din cabinet, prin intermediul unui program stiintific ce cuprinde cele mai noi descoperiri din lumea medicala, studii de caz, sesiuni si cursuri practice de educatie medicala continua.

 

In cadrul lucrarilor congresului, au sustinut sesiuni stiintifice si medicii de familile formatori in manifestari medicale dedicate medicilor de alte specialitati.

Una dintre aceste sesiuni de succes a fost cea a medicilor din cadrul AMFB, Dr. Rodica Tanasescu si Dr. Daniela Mihaela Balta, membre ale grupului CardioMF.

Congresul National de Cardiologie are loc in perioada 18 – 21 septembrie, este organizat de Societatea Romana de Cardiologie si se desfasura in Cazinoul Sinaia, intr-un cadru istoric de poveste.

Potrivit reporterilor Formare Medicala aflati la fata locului, dincolo de prezenta celor mai de renume specialisti in domeniu, la nivel national si international, editia din acest an a congresului reprezinta si un important reper unde intreaga comunitate medicala descopera, in cadrul zonei expozitionale, cele mai inovatoare dispozitive prezentate de companiile farmaceutice partenere.

Etichete: Congresul National de Cardiologie 2019, congres cardiologie, eveniment medici cardiologi, societatea romana de cardiologie

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: