Stiri medicale

Congresul National al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

Data ultimei actualizari: 21/08/2013

diabetCea de-a 40-a editie a Congresului National al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice isi va desfasura cea de-a 40-a editie la Sibiu, in perioada 21-24 mai 2014. La evenimentul aniversar sunt asteptate personalitati cu renume mondial pentru a sustine, si in aceasta editie, educatia continua a medicilor din aceasta specialitate.

Structura Congresului National al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

Congresul are deschidere international, fiind asteptati specialisti si personalitati din domeniul diabetologiei. Principalele activitati ale congresului vor viza:

  • Sesiuni plenare
  • Sesiuni ale grupurilor de lucru
  • Sesiuni interdisciplinare
  • Sesiuni ale medicilor rezidenti
  • Workshopuri
  • Postere

Subiectele de interes  din cadrul congresului au in vedere cele mai noi cercetari in domeniul diabetologiei. Congresul este o oportunitate pentru participanti de a intra in dialog cu cele mai importante personalitati romane ale acestui domeniu, dar si cu specialisti de talie internationala.

“Pregatim un eveniment aniversar fara precedent, cu stiinta la cel mai inalt nivel, personalitati de renume si momente speciale incarcate de semnificatie si emotie”, a precizat dr. Maria Mota, presedintele Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Editiile anterioare ale Congresului au fost conduse de Presedinti ai Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, printre care prof.dr. doc. Iulian Mincu, prof.dr. Nicolae Hancu, prof.dr. Dan Mircea Cheta.

Stire preluata de pe www.agerpres.ro

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.