Stiri medicale

Congresul european Wonca – 2 – 6 iulie 2014

Data ultimei actualizari: 21/02/2014

woncaIn perioada 2 – 6 iulie 2014, are loc in Lisabona al 9-lea Congres european Wonca. Timp de cinci zile, participantii au acces la manifestarile Congresului Wonca 2014 alaturi de vizitarea principalelor obiective turistice ale Lisabonei. Pana la data de 28 februarie 2014, taxele de inscriere la congres sunt reduse.

Activitati in cadrul Congresului Wonca 2014

Congresul Wonca 2014 se adreseaza medicilor de familie dar si medicilor rezidenti in medicina de familie.

In data de 2 iulie 2014, participantii la Congres au posibilitatea sa viziteze orasul Lisabona si zona Belem, celebra pentru insemnatatea istorica: din acest punct, navigatorii portughezi si-au inceput calatoria de descoperire a lumii.

In zilele de 2,3 si 4 iulie 2014, se desfasoara manifestarile stiintifice ale Congresului. In acelasi timp, participantii vor putea asculta in pauzele de pranz si cina acordurile muzicii traditionale portugheze.

In zilele de 5 si 6 iulie, medicii participanti vor avea posibilitatea sa viziteze Cabo da Roca, Sinatra.

Inscriere si taxe de inregistrare

Pana la data de 28 februarie 2014, medicii de familie se pot inscrie platind o taxa redusa.

In acelasi timp, studentii care nu au absolvit facultatea, respectiv medicii rezidenti si medicii de familie in primii 5 ani de practica vor plati o taxa de inregistrare mai mica, 80€, respectiv 280 €.

Membrii directi Wonca sau delegatii vor plati o taxa de 440€.

Taxa pentru programul social este de 368€/persoana.

Pentru cazare, medicii de familie pot alege oferta de 558 €/persoana pentru cazare la hotel in camera dubla, 4 nopti,  si transport cu avionul Bucuresti-Lisabona si retur.

In acelasi timp, pentru o camera single si transport cu avionul, oferta este de 784€/persoana.

Pentru mai multe informatii despre congres si despre inscrieri, vizitati pagina SNMF sau apelati la urmatoarele adrese de contact: adriana.vlazan@palomatours.com. Tel. 0752.168.813/0264.438.887.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.