“Dizabilitatea nu trebuie sa fie un obstacol in calea progresului”

28/09/2017

“Dizabilitatea nu trebuie sa fie un obstacol in calea progresului”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/congres-dizabilitatea-nu-trebuie-sa-fie-un-obstacol-in-calea-progresului/

Medicii cu specializarea reabilitare medicala se intrunesc la Sibiu intr-un congres national, ajuns la cea de-a 40- editie si desfasurat in acest an sub motto-ul “Dizabilitatea nu trebuie sa fie un obstacol in calea progresului”.
“Editia din acest an este una aniversara si suntem mandri ca este gazduita din nou la Sibiu. Am ales un motto special, in care credem cu tarie, pentru ca reprezinta o viziune pe care o impartasim zi de zi in activitatea noastra, in procesul de reintegrare socio-profesionala a persoanelor cu dizabilitati” a declarat conf.univ.dr. Florina-Ligia Popa, medic primar Reabilitare Medicala, intr-un comunicat emis de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

Congresul National Anual de Reabilitare Medicala, care beneficiaza in acest an si de participare internationala, este organizat de Societatea Romana de Reabilitare Medicala, condusa de conf.univ.dr. Adrian Bighea, Seful Catedrei de Medicina Fizica si Recuperare din cadrul UMF Craiova.

“Temele abordate in acest an sunt unele de mare interes, cu sanse mari de a informa un numar considerabil de specialisti si aceasta se reflecta in faptul ca, de la an la an, avem tot mai multi participanti din alte specialitati: neurologi, ortopezi, medici de familie, reumatologi”, a afirmat conf.univ.dr. Florina-Ligia Popa potrivit sursei mentionate.

La eveniment participa si medicii cu specialitatea reabilitare medicala din cadrul sectiilor clinice de Reabilitare Medicala I si II ale SCJU Sibiu, recent renovate si modernizate in urma unor proiecte finantate de Consiliul Judetean Sibiu, valoarea totala alocata fiind de peste 8,3 milioane de lei.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Arafat: Folosirea certificatului Covid la intrarea in diferite locatii trebuie sa continue

Medicii de familie pot fi implicati in promovarea vaccinarii anti-Covid (Valeriu Gheorghita)

Medicamentul Favipiravir, in farmaciile cu circuit deschis pe baza de prescriptie

Mai mult de jumatate dintre medicii de familie din Arad fac teste Covid

Patriciu Achimas-Cadariu: Planul national de combatere a cancerului nu este o compunere