Conferinta “Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga” | Medicii de familie mai au timp sa se inscrie

04/12/2019
Conferinta “Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga” | Medicii de familie mai au timp sa se inscrie

Conferinta “Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga” | Medicii de familie mai au timp sa se inscrie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-zilele-medicale-dr-mircia-iorga-medicii-de-familie-mai-au-timp-sa-se-inscrie/

Traditia continua si in acest decembrie, astfel ca medicii de familie sunt asteptati la cea de-a XII-a editie a conferintei “Zilele Medicale Dr. Mircea Iorga” – Medicul de familie – practician si manager, ce va avea loc in perioada 13-15 decembrie, la Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei 198A, Bucuresti).

Pregatirile pentru editia din acest an au intrat in linie dreapta, dar in timp ce organizatorii pun la punct ultimele detalii, medicii de familie inca mai au timp sa se inscrie. Evenimentul promite sa fie unul complet, complex si de inalta tinuta, asa cum ne-am obisnuit pana acum.

“Este o onoare pentru colegii mei din conducerea organizatiilor AMFB-IF si PMFB sa va invitam sa ne fiti alaturi la cea de a XII-a editie a conferintei lunii decembrie. Ca in fiecare an, ne straduim sa construim un program adaptat specialitatii noastre, cu prezentari ale colegilor nostri, cazuri clinice, prezentari interactive, invitati, dar si sa oferim tarife speciale colegilor nostri din cele doua organizatii”, a transmis medicul de familie Sandra Alexiu, presedintele AMFB-IF

La conferinta se pot inscrie medici de familie si din alte judete.

“Incepand de anul trecut am decis sa deschidem portile Conferintei noastre si colegilor din judetele invecinate, in aceleasi conditii, pentru cel putin 25 de participanti din fiecare judet. Ne-am adresat colegilor din conducerile asociatiilor partenere si prin intermediul lor veti primi informatii suplimentare si va veti putea inscrie. Speram ca fiind aproape de capitala, veti putea ajunge cu usurinta si nici nu veti avea nevoie de cheltuieli suplimentare pentru cazare”, mai precizeaza dr. Alexiu, coordonatorul conferintei.

Conferinta este creditata de catre Colegiul Medicilor din Romania cu 15 puncte de educatie medicala continua (EMC).

Pentru a putea participa la eveniment, medicii de familie trebuie sa completeze un formular de inscriere online pe site-ul conferinte, AICI.

Si, asa cum spune traditia, si in acest decembrie are loc Balul medicilor de familie, o serata de inalta eleganta la care organizatorii au pregatit multe surprize participantilor.

Etichete: conferinta medici de familie, evenimente medici de familie, asociatia medicilor de familie bucuresti, dr sandra alexiu, balul medicilor de familie

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: