Stiri medicale

Conferinta Zilele Medicale ale Albei – 24 – 26 aprilie 2014

Data ultimei actualizari: 04/04/2014

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”In perioada 24 – 26 aprilie 2014, are loc la Alba Iulia Conferinta “Zilele Medicale ale Albei”, eveniment adresat medicilor de familie, creditat de Colegiul Medicilor din Romania si Ordinul Asistentilor Medicali din Romania.

Tematica abordata la “Zilele Medicale ale Albei”

Conferinta adresata medicilor de familie se desfasoara sub tematica generala “Deziderate si prioritati in sanatatea anului 2014”.
In cadrul evenimentului, vor fi dezbatute subiecte precum Reforma sistemului de sanatate 2014, Prioritate pentru preventie, Managementul bolilor cronice netransmisibile – actualitati.

Activitati in cadrul conferintei

Dezbaterile pe subiecte de actualitate in medicina de familie vor avea loc sub forma prezentarilor in plen si a atelierelor de lucru.
Medicii prezenti vor putea vizita si zona de standuri si exponate medicale.

Comitet stiintific al Conferintei “Zilele Medicale ale Albei”

Din comitetul stiintific fac parte dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF, dr. Butnaru Anton, dr. Craciun Marioara Lucia, dr. Haber George, dr. Vieru Gheoghe.

Taxe de participare si inscriere

Pentru membrii SNMF taxa este de 150 RON, pentru medicii care nu sunt membri SNMF – 190 RON, pentru studenti, rezidenti, pensionari – 50 RON, asistenti medicali – 70 RON.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va puteti adresa dr. George Haber, tel.0744633080, dr. Carmen Craciun, tel 0744347975, dr. Picos Daniela, tel.0745057491.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.