Conferinta regionala “Medicul de familie – Practician si manager” editia a IV-a

25/11/2014

Conferinta regionala “Medicul de familie – Practician si manager” editia a IV-a

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-regionala-medicul-de-familie-practician-si-manager-editia-iv/

CONFERINTA AMFB MEDICI DE FAMILIE 12-13 DECIn perioada 11-13 decembrie 2014, Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti impreuna cu Patronatul Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov organizeaza la Crystal Palace Ballrooms cea de-a IV-a editie  a Conferintei Regionale “Medicul de familie – Practician si manager”.

Conferinta este una dintre cele mai importante manifestari medicale organizate anual de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti pentru medicii de familie.

Evenimentul vizeaza doua aspecte importante: pe de o parte, latura practica a medicului de familie respectiv, imbunatatirea calitatii asistentei medicale oferite pacientilor, iar pe de alta parte, cea manageriala, a serviciilor medicale puse la dispozitie in cadrul cabinetelor.

Agenda evenimentului va cuprinde subiecte de interes major pentru participanti cum ar fi Pediatria si Neuropsihiatria. Medicii de familie care au in special practica pediatrica nu gasesc intotdeauna la conferintele dedicate medicilor de familie subiecte de pediatrie.

Din acest motiv, AMFB a considerat necesar sa dedice aceasta conferinta acestor colegi, pregatind in fiecare an subiecte variate plecand de la aceasta premisa. De asemenea, cresterea alarmanta a cazurilor de patologie legata de sanatatea mintala a dus la decizia de a organiza sesiuni speciale cu aceasta tema.

Mai mult, o serie de sesiuni sunt dedicate medicului de familie – manager, care este nevoit sa isi conduca afacerea si sa o faca profitabila.

Pe parcursul celor trei zile de conferinta, medicii de familie se vor reuni in cadrul unor ateliere practice, simpozioane medicale si prezentari pentru a dezbate si a face schimb de experienta pe marginea unor subiecte de maxim interes in medicina de familie.

Dintre vorbitori mentionam: Dr. Cristian Sever Oana, Conf. Dr.  Dana Craiu, Prof. Dr. Adrian Georgescu, Dr. Rodica Nanu, Dr. Gina Palicarie, Asist. univ. dr. Constantin Vica, Av. Oana Brotac, Conf. dr, Madalina Georgescu.

La conferinta vor lua parte la expozitia medicala atat producatorii, cat si distribuitorii de medicamente, care vor prezenta noutatile existente pe piata specializata de profil.

Conferinta regionala “Medicul de familie – Practician si manager” este creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu credite de Educatie Medicala Continua.

In cadrul aceluiasi eveniment, vineri, 12 decembrie 2014, la Crystal Palace Ballrooms, dupa sesiunile stiintifice, va fi organizat Balul Medicilor de Familie, devenit o frumoasa traditie in comunitatea medicala.

Cu aceasta ocazie, va fi lansata Agenda Medicului de Familie 2015 si vor fi  decernate numeroase premii.

Din comitetul de organizare fac parte Dr. Sandra Alexiu – coordonator conferinta, Dr. Daniela Stefanescu – coordonator teme pediatrie, Dr. Marina Pircalabu – coordonator teme patronale si Dr. Cristian Sever Oana – coordonator teme neurologie, psihiatrie.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Maratonul vaccinarii, la Timisoara, cu sute de medici si voluntari

Medicii de familie: Medicina primara devine domeniu de experiment pentru decidentii CNAS

Angajatii care se vaccineaza impotriva Covid-19 ar putea beneficia de o zi libera platita

Proiectul normelor Contractului-Cadru pentru anii 2021 – 2022, in transparenta decizionala

Citu: Vom transforma mai multe centre AstraZeneca in centre Pfizer