Conferinta Regionala de Medicina Familiei “Medicul de familie practician si manager” – 7-9 decembrie 2018

03/12/2018
Conferinta Regionala de Medicina Familiei “Medicul de familie practician si manager” – 7-9 decembrie 2018

Conferinta Regionala de Medicina Familiei “Medicul de familie practician si manager” – 7-9 decembrie 2018

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-regionala-de-medicina-familiei-medicul-de-familie-practician-si-manager-7-9-decembrie-2018/

Este o traditie ca luna decembrie sa fie marcata de lucrarile Conferintei Regionala de Medicina Familiei tema “Medicul de familie practician si manager”.

Astfel, la finalul acestei saptamani, vineri, 7 decembrie, mai exact, la Bucuresti se da startul Conferinta Regionala de Medicina Familiei „Zilele medicale dr. Mircia Iorga”, eveniment ce se va incheia duminica, 9 decembrie.

Organizatori sunt Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov (AMFB) si Patronatul Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov, iar conferinta va avea loc  la Crystal Palace Ballroooms.

Este o onoare pentru colegii mei sa va invitam sa ne fiti alaturi cu ocazia Conferintei noastre din luna decembrie. Ne straduim sa construim un program adaptat specialitatii noastre, cu prezentari ale colegilor nostri, cazuri clinice, prezentari interactive, invitati.De obicei oferim tarife speciale colegilor nostri din AMFB, dar in acest an am decis sa deschidem portile Conferintei noastre si colegilor din judetele invecinate, in aceleasi conditii pentru cel putin 25 de participanti din fiecare judet. Ne-am adresat colegilor din conducerile asociatiilor partenere si prin intermediul lor veti primi informatii suplimentare si va veti putea inscrie. Speram ca fiind aproape de capitala, veti putea ajunge cu usurinta si nici nu veti avea nevoie de cheltuieli suplimentare pentru cazare“, precizeaza organizatorii conferintei in invitatia adresata medicilor de familie.

Important: Acest eveniment este creditat cu puncte EMC. Pentru inscriere, medicii de familie au nevoie de noul cod CUIM de pe certificatul de libera practica eliberat de Colegiul Medicilor!

Inscrierea online se face AICI.

Programul stiintific al Conferintei poate fi consultat AICI.

 

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. dr.Nemes Tibor says:

    mai multi MF puteam sa participam din CV daca anuntul era dat mai antedatat!!!!!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: