Conferinta Nationala Solutii pentru Imbunatatirea Sanatatii copiilor

20/05/2014

Conferinta Nationala Solutii pentru Imbunatatirea Sanatatii copiilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-nationala-solutii-pentru-imbunatatirea-sanatatii-copiilor/

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”Conferinta Nationala “Solutii pentru Imbunatatirea Sanatatii copiilor” va avea loc pe 27 mai 2014 la Palatul Parlamentului Bucuresti. Evenimentul a fost initiat de Comisia pentru Sanatate Publica si Comisia pentru Drepturile Omului, Culte si Minoritati din Senat.

Participanti la Conferinta Nationala Solutii pentru Imbunatatirea Sanatatii copiilor

Sunt asteptati la eveniment specialisti din medicina de familie, pediatrie, reprezentanti ai ministerului Sanatatii, ministerului Educatiei, ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, ministerului Afacerilor Interne, precum si specialisti din ONG-uri, ai directiilor de sanatate publica, ai CNAS si ai asociatiilor de pacienti.

Tematica de dezbatere in cadrul evenimentului

Specialistii prezenti la eveniment vor dezbate dreptul la sanatate al copiilor si tinerilor.

In acelasi timp, se doreste gasirea unor solutii pentru imbunatatirea accesului la tratament si la serviciile de ingrijire pentru copii.

Sanatatea copiilor si a mamelor din Romania, o problema de actualitate

Conferinta “Solutii pentru imbunatatirea sanatatii copiilor” reprezinta si o platforma de comunicare si de identificare a  principalelor probleme cu care se confrunta copiii si mamele din Romania.

Se doreste imbunatatirea educatiei, protectiei si accesul mamelor si copiilor la servici medicale de calitate atat in spatiul public, cat si in cel privat.

Comisiile parlamentare vor realiza, in urma dezbaterii, un raport cu solutii si propuneri de modificari legislative, proiecte si actiuni concrete pentru a imbunatati accesul copiilor la cele mai bune tratamente.

Evenimentul este organizat de revista Politici de Sanatate. Inscrierile la eveniment se fac la office@politicidesanatate.ro sau la telefon 0723.524.837.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: