Stiri medicale

Conferinta Nationala RoVaccin – 5 aprilie 2014

Data ultimei actualizari: 17/03/2014

Medical Forum Bacau – 23 – 24 octombrie 2013In data de 5 aprilie 2014, va avea loc Conferinta Nationala Actualitati in Vaccinologie – RoVaccin 2014, organizata de Societatea Romana de Microbiologie in Bucuresti. Evenimentul este adresat specialistilor in medicina de familie, medicina scolara, epidemiologie, medicina de laborator, neonatologie, pediatrie, boli infectioase, pneumologie.

Subiecte dezbatute in cadrul Conferintei RoVaccin 2014

Conferinta abordeaza una din principalele cauze care determina o rata mica a vaccinarii in Romania: insuficienta informatiilor corecte despre imunizare venite din partea specialistilor.

Conferinta RoVaccin 2014 va prezenta cele mai importante informatii despre vaccinologie atat profesionistilor in sanatate, cat si reprezentantilor mass-media pentru a transmite mai departe publicului informatiile corecte si reale despre imunizare.

“RoVaccin 2014 va insemna o dezbatere interactiva, dinamica si utila, totul pentru ca profesionistii in domeniul medical sa afle ultimele noutati si rezultatele celor mai recente cercetari in privinta imunizarilor, iar prin intermediul mass-media, opinia publica sa primeasca informatii corecte legate de vaccinare”, a precizat conf.univ.dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie.

Speakeri prezenti la conferinta RoVaccin 2014

Coordonatorul conferintei RoVaccin 2014 este conf.univ.dr. Alexandru Rafila.

In cadrul conferintei, vor participa specialisti in medicina de familie, microbiologie, epidemiologie, pediatrie, pneumologie.

Inscriere si participare

Conferinta va fi creditata cu puncte EMC.

Participarea la RoVaccin 2014 este gratuita.

Inscrierile la conferinta se pot face online pe www.rovaccin.ro.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.