Conferinta Nationala de Medicina Familiei de la Suceava

30/05/2013

Conferinta Nationala de Medicina Familiei de la Suceava

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-nationala-de-medicina-familiei-de-la-suceava/

poza societatea nationala de medicina familieiMedicii de familie din Romania sunt invitati in perioada 4-7 iulie 2013 la Conferinta Nationala de Medicina Familiei de la Suceava, organizata de Asociatia Judeteana a Medicilor de Familie Suceava si Societatea Nationala a Medicilor de Familie si desfasurata la Casa de Cultura Suceava.

Conferinta Nationala de Medicina Familiei de la Suceava, “un eveniment cu traditie la nivel national”, dupa cum il apreciaza dr. Irina Franciuc, presedintele Asociatiei Judetene a Medicilor Generalisti si Medicilor de Familie Suceava (AJMG/MF), va avea drept tematica centrala in acest an “Medicina de familie in Romania anului 2013 – Vocatie, Arta, Profesionalism”. In jurul acestei tematici vor gravita dezbateri pe teme precum:

1. Strategia medicinii de familie in preventie si terapie:

 • Bolnavul cronic in centrul activitatii medicului de familie
 • De la etapa preconceptionala la ingrijiri paleative, profesionalism in medicina de familie.

2. Medicina de familie intre teorie si practica

3. Nevoia de schimbare in medicina de familie: intre realitate si iluzie

4. Sistemul de sanatate din Romania are nevoie de medicina de familie?

5. Medicina de familie: specialitate care stie, poate si face

“In acest an incert al marilor reforme anuntate in sistemul sanitar, medicii de familie din Suceava, in zi de sarbatoare, isi asteapta cu drag colegii si prietenii din toate colturile tarii pentru a petrece impreuna Ziua Medicului de Familie.

Ca in orice domeniu, schimbul de informatii este fundamental pentru o dezvoltare profesionala permanenta, benefica atat pentru profesionistii din sistem, dar si pentru pacienti deopotriva.

Cu speranta ca acasta manifestare se constituie ca un act de unitate profesionala si de breasla, va asteptam cu drag pe meleagurile bucovinene, atat de pitoresti si incarcate de istorie, sa dezbatem multe din problemele care ne framanta la ora actuala, atat professional, cat si in planul dezvoltarii noastre ca specialitate.”, este mesajul de invitatie adresat de dr. Irina Franciuc medicilor de familie.

Conferinta Nationala de Medicina Familiei de la Suceava – invitati si comitet stiintific

 

Manifestarea stiintifica prilejuita de Ziua Medicului de Familie sarbatorita pe 4 iulie la Suceava, de catre de Asociatia Judeteana a Medicilor de Familie Suceava si Societatea Nationala a Medicilor de Familie va avea invitati de renume din domeniul sanitar autohton: conferinta va fi prezidata de dr. Irina Franciuc, iar presedinte de onoare va fi prof. dr. Vasile Astarastoae. De asemenea, din consiliul stiintific al conferintei vor face parte:

 • Dr. Rodica-Narcisa Tanasescu
 • Dr. Doina-Draga Buimistriuc
 • Dr. Irina-Ioana Badrajan
 • Dr. Violeta Oltean
 • Dr. Ruminita-Maria Papuc
 • Dr. Oana-Otilia Jucan

Inscrieri la Conferinta Nationala de Medicina Familiei de la Suceava

 

Medicii de familie care vor sa participe la manifestarea stiintifica de la Suceava cu lucrari trebuie sa trimita rezumatul acestora pana pe 15 iunie 2013, la adresa de e-mail ajmgsv@yahoo.com sau la numerele de fax 0230511070/ 0230523371.

De asemenea, este important de mentionat faptul ca personalul medical care se inscrie inainte de 10 iunie la Conferinta Nationala de Medicina Familiei de la Suceava beneficiaza de taxe reduse, dupa cum urmeaza:

 • 180 lei pentru medici de familie membri SNMF  
 • 220 lei pentru medici care nu sunt membri SNMF
 • 120 lei pentru medici rezidenti si medici pensionari

Dupa data de 20 iunie valoarea taxei de inscriere va fi de 250 de lei, unitara pentru toate cadrele medicale. Valoarea taxei de participare acopera mapa conferintei, accesul la lucrarile stiintifice prezentate, pauzele de cafea si masa de pranz, precum si diploma de participare, cu credite EMC.

Dupa plata inscrierii la conferinta, facuta in contul Asociatiei Judetene a Medicilor de Familie Suceava (CIF: 7503883), cu mentiunea “pentru Ziua Medicului de Familie 2013” si numele complet al participantului, in contul RO20RZBR0000060005452985, de la Raiffeisen Bank, Agentia Suceava.

Pentru validarea inscrierii la conferinta Medicilor de Familie de la Suceava participantii trebuie sa prezinte copie dupa chitanta sau O.P., precum si dovada apartanentei la SNMF, reprezentata de adeverinta de la asociatia locala sau de copie dupa chitanta care confirma plata cotizatiei pe anul 2013. 

 

Persoane de contact:

Dr. Lacramioara Mercore, nr. tel: 0745598964; e-mail: lacriparascan@yahoo.com

Dr. Oana-Otilia Jucan, nr. tel.: 0744674932; e-mail: oanaotilia@yahoo.com

 

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: