Stiri medicale

Conferinta Nationala de Ingrijiri Paliative – 23 – 25 octombrie 2014

Data ultimei actualizari: 18/08/2014

osteoConferinta Nationala de Ingrijiri Paliative, aflata la a XV-a editie, va avea loc la Timisoara in perioada 23 – 25 octombrie 2014. Evenimentul este organizat de Asociatia Nationala de Ingrijiri Paliative (ANIP) si Fundatia Hospice Casa Sperantei.

Medicii de familie si medicii oncologi, cei mai numerosi dintre participanti

La fiecare editie, Conferinta Nationala de Ingrijiri Paliative reuneste participanti din toata tara, medici, asistenti medicali, asistenti sociali, psihologi, specialisti terapeuti.

Conferinta este creditata EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania si de catre Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania.

Specialisti prezenti la Conferinta Nationala de Ingrijiri Paliative

In acest an, intre invitatii speciali se numara dr. Alison Landon (Marea Britanie), dr. David Levy (USA), prof.dr. Dorel Sandesc, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Activitati in cadrul conferintei

Editia din acest an se desfasoara sub tematica “Protocoalele in ingrijiri paliative: de la teorie la practica”.

Specialisti din tara si din strainatate vor prezenta subiecte de actualitate in activitati sub forma atelierelor si a sesiunilor de comunicari orale.

Pentru mai multe informatii despre Conferinta Nationala de Ingrijiri Paliative, click aici.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.