Conferinta Nationala de Farmacoeconomie si Management Sanitar

14/10/2015

Conferinta Nationala de Farmacoeconomie si Management Sanitar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-nationala-de-farmacoeconomie-si-management-sanitar/

confIncepand de miercuri, 14 octombrie si pana samabata, 17 octombrie, peste 300 de specialisti din domeniul sanitar si farmaceutic din Romania si Ungaria se reunesc la Targu Mures la Conferinta Nationala de Farmacoeconomie si Management Sanitar (CNFMS).

Evenimentul a inceput cu un curs de biostatistica aplicata in farmacoeconomie, urmand ca dupa-amiaza sa aiba loc un al doilea curs, privind administrarea si monitorizarea activitatii spitalelor aflate in subordinea autoritatilor publice locale.

CNFMS 2015 este dedicata in special managerilor de unitati spitalicesti si clinici medicale, cadrelor universitare din cadrul UMF-urilor, reprezentantilor institutiilor implicate in elaborarea politicilor publice, companiilor producatoare si distribuitoare de medicamente si dispozitive medicale.

Conferinta Nationala de Farmacoeconomie si Management este impartita in doua module, cel de Management Sanitar avand tema ‘Imbunatatirea metodologiei de masurare a costurilor si a mecanismelor de plata in sistemul sanitar’, in timp ce pe partea de Farmacoecomonie va fi dezbatuta ‘Politica predictibila in domeniul medicamentului’.

De asemenea, in cadrul editiei din acest an se vor discuta si probleme legate de stabilirea preturilor la medicamente in Romania si UE, taxa clawback in Romania si UE, costurile serviciilor medicale si evaluarea tehnologiilor medicale, politica sanitara in domeniul medicamentelor si altele.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studentii de la Medicina vor lucra in spitale ca asistenti medicali

Propunerea de carantinare a Capitalei si a judetului Ilfov, respinsa de CNSU

CNSU a aprobat folosirea de urgenta a echipamentelor din stocul UNIFARM

Romania a pierdut milioane de euro pentru teste Covid | Citu: Mihaila nu a urgentat contractul

Danemarca raspunde apelului Romaniei si doneaza echipamente medicale