Stiri medicale

Conferinta Nationala de Analiza Aplicata a Comportamentului – 28 – 30 martie 2014

Data ultimei actualizari: 25/03/2014

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”Conferinta Nationala de Analiza Aplicata a Comportamentului (ABA) are loc in perioada 28 – 30 martie 2014 in Bucuresti. Evenimentul reuneste specialisti din domeniul medical si din cel al terapiei cognitiv – comportamentale. Conferinta este acreditata de Colegiul Medicilor din Romania si Colegiul Psihologilor din Romania. Evenimentul este organizat de Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata si Asociatia Help Autism, in parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu si Centrul de Consultanta Psihologica si Orientare in Cariera.

Teme abordate in Conferinta de Analiza Aplicata a Comportamentului

  • Ce este si care este astazi statutul psihoterapiei cognitive – comportamentale, prof. Daniel David
  • Evolutie si prognostic in TSA, prof.dr. Iuliana Dobrescu
  • Managementul planului de interventie in TSA, lector Anca Dumitrecu.

Invitatul special al editiei din acest an este Robert Schramm, certificat BCBA, specialist in metode de terapie parinte – copil cu TSA. In cadrul conferintei, Robert Schramm va prezenta “Cei 7 pasi spre un Control Instructional cu Copilul tau”, o imbinare de tehnici ABA si comportament verbal.

Workshopuri si dezbateri interactive

In a treia zi a Conferintei de Analiza Aplicata a Comportamentului vor avea loc workshopuri pe diverse teme: autism virtual, gandire sociala, evaluare psihologica a copilului diagnosticat cu TSA.

Inscriere si participare

Data limita de inscriere la conferinta este miercuri, 26 martie 2014, prin completarea formularului care poate fi gasit aici.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.