Conferinta Nationala a Medicilor de Familie de la Cluj-Napoca, un succes (Foto)

20/05/2017

Conferinta Nationala a Medicilor de Familie de la Cluj-Napoca, un succes (Foto)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-nationala-a-medicilor-de-familie-de-la-cluj-napoca-un-succes-foto/

A III-a Conferinta Nationala a Medicilor de Familie “Abordarea multidisciplinara a pacientului – Orchestra completa respecta partitura”, a fost un succes.

Evenimentul a reunit medici de familie si medici de alte specialitati din tara si din strainatate.

“De acum, Conferinta de la Cluj a devenit o traditie, este la 3-a editie si a fost tot o editie cu mare succes. Succesul este asigurat de diversitatea temelor, de calitatea lectorilor si a lucrarilor prezentate si, nu in ultimul rand, de calitatea organizarii. Care sunt indicatorii principali ca a fost un succes? Numarul mare de participanti si salile pline la lucrari, de la prima ora a diminetii si pana la terminarea ultimei lucrari in fiecare zi. Ce ma atrage in fiecare an la Cluj? Atmosfera! Faptul ca poti sa imbini utilul cu placutul, adica sa asisti la lucrari de calitate si sa ai prilejul sa iti revezi prietenii, fostii colegi de facultate si sa bantui prin inegalabilul Cluj. Faptul ca prin grija organizatorilor fiecare participant se simte important”, a precizat medicul de familie Daciana Toma, coordonatorul Grupului de Lucru de Diabet din cadrul Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Conferinta a fost organizata de Asociatia Medicilor de Familie din Cluj in perioada 10 – 13 mai 2017

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: