“Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne”, eveniment cu traditie

02/08/2023
“Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne”, eveniment cu traditie

“Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne”, eveniment cu traditie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-medicina-de-familie-piatra-de-temelie-a-medicinei-moderne-eveniment-cu-traditie/

Inscrierile la Conferinta „Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne” sunt in toi. Evenimentul, unul cu traditie, este organizat de AMF Tomis Constanta cu sprijinul Societatii Nationale de Medicina Familie (SNMF), in perioada 7 – 9 septembrie 2023.

Conferinta credita EMC va fi organizata in mod hibrid si va fi gratuita pentru cei care opteaza sa participe online. Pentru cei care doresc sa participe fizic, detaliile despre taxele si conditiile de participare, AICI.

Inscrierea se realizeaza pana pe 07.09 2023 pe site-ul conferintei. (AICI).

De asemenea, medicii care doresc sa participe cu lucrari in cadrul conferintei, pot trimite titlul lucrarii si un mic rezumat al acesteia la adresa amftomisct@yahoo.com

Evenimentul fizic are loc la Hotel Malibu, Bulevardul Mamaia 316, Constanta. Programul conferintei va fi disponibil in curand.

Etichete: conferinta medicina de familie, credite EMC, AMF Tomis

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. unguru mihaela says:

    sunt medic de 20 ani, am lucrat in afara tarii si in tara atat in privat cat si in institutiile de stat. Din 2016 sunt medic de famile si sunt mandra de acest lucru. Am un ONG( ASOCIATIA ROMANA DE DEZVOLTARE A ASISTENTEI MEDICALE PARTICULARE) si am un proiect in ceea ce priveste activitatea medicilor de familie. Politicile de sanatate le face Ministerul Sanatatii, CNAS fiind un simplu organ administrativ.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: