Conferinta Internationala de Psihanaliza la Bucuresti “Impas, criza si elaborare”

30/10/2014

Conferinta Internationala de Psihanaliza la Bucuresti “Impas, criza si elaborare”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-internationala-de-psihanaliza-la-bucuresti-impas-criza-si-elaborare/

sala-de-conferintaSocietatea Romana  De Psihanaliza organizeaza A VI-a Conferinta Internationala De Psihanaliza la Bucuresti, in perioada 31.10 – 2.11.2014, la Biblioteca Academiei Romane, Aula ”I. H. Radulescu”, Calea Victoriei nr. 125, cu participarea extraordinara a Presedintelui Asociatiei Psihanalitice Internationale, Dr. Stefano Bolognini.

Programul stiintific  va include si un Panel de ”Psihanaliza si Film”, cu participarea remarcabila a Psihanalistului Andrea Sabbadini si a regizorului Radu Jude.

Vor conferentia:

Jacques ANDRE (Franta), Andre BEETSCHEN  (Franta), Stefano BOLOGNINI (Italia, Presedinte  IPA), Francoise COBLENCE (Franta), Simonetta DIENA (Italia), Francois RICHARD (Franta), Andrea SABBADINI (Marea Britanie) si  Bogdan Sebastian CUC, Daniela LUCA, Rodica MATEI, Gianina MICU, Brindusa ORASANU (membri SRP).

Toate lucrarile si discutiile conferentiarilor vor fi publicate in Revista Romana de Psihanaliza, in 2015.

La acest eveniment  sunt invitati sa participe: psihanalisti, psihologi, medici, psihoterapeuti, masteranzi, doctoranzi, rezidenti, studenti, precum si toti cei interesati de psihanaliza si terapia psihanalitica.

Participarea la Conferinta este creditata de Colegiul Psihologilor din Romania (5 puncte participanti fara lucrari, 10 puncte participanti cu lucrari, 12 puncte organizatorii) si Colegiul Medicilor din Romania (17 puncte).

Pret de participare:

Membrii SRP si specialisti  – 550lei

Candidati ai SRP, terapeuti in formare, masteranzi doctoranzi  – 450lei

Studenti – 350lei

Taxa de participare include mapa de lucru, diplomele CPR si CMR, Revista Romana de Psihanaliza nr. 1/2014, pauzele de cafea, si se achita in contul: Societatea Romana de Psihanaliza, RO92 RNCB 0077050252860001, BCR, sucursala Colentina

Pentru inscriere se  trimite formularul de inscriere (se gaseste pe site www.conferinta.srdp.ro la rubrica Inscrieri) si dovada de plata (ordinul bancar) la conferinta@srdp.ro sau danielaluca_srp@yahoo.fr

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vasile Cepoi: Spitalele din Iasi nu mai rezista

Paun: Gravitatea situatiei de astazi, dovada ca nu am depasit barierele dezinformarii

Gheorghita: Miscarea anti-vaccinare exista pentru ca miscarea pro-vaccinare este timida

Spitalul Judetean Botosani: Apel la medicii de familie sa ajute cu garzi la UPU

Cseke Attila: Inca nu am ajuns in varful valului. Presiunea este uriasa