Conferinta de Medicina Familiei | Dr. Sandra Alexiu: Vom avea parte de un eveniment unic

21/02/2022
Conferinta de Medicina Familiei | Dr. Sandra Alexiu: Vom avea parte de un eveniment unic

Conferinta de Medicina Familiei | Dr. Sandra Alexiu: Vom avea parte de un eveniment unic

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-de-medicina-familiei-dr-sandra-alexiu-vom-avea-parte-de-un-eveniment-unic/

Pregatirile pentru Conferinta de Medicina Familiei cu participare internationala „Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare” de anul acesta sunt in plina desfasurare.

Mai e putin si intra in viata noastra luna lui Martie, luna ce ne aduce soarele mai aproape si ne umple sufletul de bucurie la primirea Martisorului. O astfel de caldura si bucurie speram sa va aduca si cea de a XVIII-a editie a Conferintei de Medicina Familiei cu participare internationala. Pentru noi, organizatorii, conferinta lunii martie este Martisorul nostru oferit cu drag in fiecare an colegilor nostri medici de familie si asistentilor medicali din cabinetele MF.”, a precizat medicul de familie Sandra Alexiu, presedintele conferintei.

Data fiind situatia in care ne aflam, si anul acesta, conferinta se va desfasura tot online, in perioada 23-26 martie 2022 sub titlul „Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare”. Organizatorii conferintei promit un “eveniment unic”.

Vom avea parte de un eveniment unic, de mare anvergura, care aduna personalitati din lumea medicala ce vor conduce dezbateri sau vor prezenta teme de interes. Ne vom intalni virtual atat cu medici de familie, care fie sunt membri ai catedrelor, fie sunt instructori-formatori, cat si cu numerosi colegi din alte specialitati, ce ne-au devenit prieteni si parteneri distinsi de-a lungul timpului.”, mai precizeaza Dr. Alexiu.

Comitetele stiintific si de organizare reitereaza invitatia catre medicii de familie si de alte specialitati sa participe cu lucrari cu tematica specifica la acest eveniment. Termenul limita pentru trimiterea rezumatelor este 1 martie 2022, ora 23:59.

Fiecare dintre lectorii nostri ne onoreaza cu prezenta si prin prestigiul lor aduc o contributie importanta lumii medicale. In cadrul conferintei nu veti gasi sectiuni clar delimitate de patologie, ci mai degraba probleme interdisciplinare, fiindca pacientul cu multiple patologii este centrul activitatii noastre, dar tot in centru stau si omul sanatos si varstnicul care are nevoie de ingrijiri speciale si copilul sanatos a carui crestere o urmarim constant si gravida care nu este bolnava, dar constituie o categorie aparte. Precum bine stiti, Medicina Familiei este o specialitate deosebita. Ea circumscrie o multime de teme si subteme medicale, dar si numeroase notiuni nemedicale si care la o prima vedere nu ar fi necesare in studiu. Cu toate acestea, in practica noastra ne lovim de ele zilnic si am considerat ca este firesc si corect sa fie aduse laolata.”, se mai arata in cuvantul presedintelui conferintei, medicul Sandra Alexiu, presedintele AMFB-Ilfov.

Conferinta este organizata de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov si beneficiaza de credite EMC acordate de CMR si de credite EMC acordate de OAMMR.

Mai multe informatii despre inscrierea la eveniment, taxa de participare, ghidul participantului si transmiterea rezumatelor, AICI.

Etichete: conferinta de medicina familiei, conferinta amfb, conferinta medici de familie

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: