Conferinta de Medicina Familiei cu participare internationala – un eveniment creditat EMC de neratat

04/03/2021
Conferinta de Medicina Familiei cu participare internationala – un eveniment creditat EMC de neratat

Conferinta de Medicina Familiei cu participare internationala – un eveniment creditat EMC de neratat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-de-medicina-familiei-cu-participare-internationala-un-eveniment-creditat-emc-de-neratat/

A venit si luna martie, astfel ca pregatirile pentru cea de a XVII-a editie a Conferintei de Medicina Familiei cu participare internationala, organizata de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov (AMFB), au intrat in linie dreapta.

Medicii de familie, asistentii medicali din cabinetele acestora, precum si alti profesionisti din domeniul sanatatii se pot deja inscrie. Evenimentul este creditat cu puncte EMC.

Data fiind situatia in care ne aflam de aproape un an, trebuie sa admitem cu tristete ca nu ne vom putea intoarce inca in salile de conferinta, atat de dragi noua, dar promitem sa va aducem caldura si forfota din sali pe micile ecrane. Anul acesta, conferinta se va desfasura in perioada 24-27 martie 2021 sub deja consacratul titlu „Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare”. Vom avea parte de un eveniment unic, de mare anvergura, care aduna personalitati din lumea medicala ce vor conduce dezbateri sau vor prezenta teme de interes. Ne vom intalni virtual atat cu medici de familie, care fie sunt membri ai catedrelor, fie sunt instructori-formatori, cat si cu numerosi colegi din alte specialitati, ce ne-au devenit prieteni si parteneri distinsi de-a lungul timpului. Fiecare dintre lectorii nostri ne onoreaza cu prezenta si prin prestigiul lor aduc o contributie importanta lumii medicale”, spune coordonatorul conferintei, Sandra Alexiu, in numele echipei AMFB-Ilfov..

Ca in fiecare an, si acum, evenimentul se anunta un maraton plin de dezbateri si noutati din lumea medicinei, in special in ceea ce priveste asistenta medicala primara.

In cadrul conferintei nu veti gasi sectiuni clar delimitate de patologie, ci mai degraba probleme interdisciplinare, fiindca pacientul cu multiple patologii este centrul activitatii noastre, dar tot in centru stau si omul sanatos si varstnicul care are nevoie de ingrijiri speciale si copilul sanatos a carui crestere o urmarim constant si gravida care nu este bolnava, dar constituie o categorie aparte. Precum bine stiti, Medicina Familiei este o specialitate deosebita. Ea circumscrie o multime de teme si subteme medicale, dar si numeroase notiuni nemedicale si care la o prima vedere nu ar fi necesare in studiu. Cu toate acestea, in practica noastra ne lovim de ele zilnic si am considerat ca este firesc si corect sa fie aduse laolata.”, a mai precizat medicul de familie Sandra Alexiu.

Conferinta de Medicina Familiei„Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare” se va desfasura exclusiv online, pe site-ul dedicat www.conferintemf.ro, in doua sali virtuale, timp de 4 zile pline de sesiuni interactive.

De asemenea, duminica, 28 martie, organizatorii au pregatit pentru toti participantii doua cursuri post-conferinta, care vor fi creditate suplimentar.

Taxe de participare

• 70 lei – Medici de familie membri AMF Bucuresti-Ilfov si/sau PMF Bucuresti-Ilfov (cu cotizatia platita la zi)
• 100 lei – Medici nemembri AMF Bucuresti-Ilfov si/sau PMF Bucuresti-Ilfov;
• Asistenti medicali – 50 lei

Detalii privind inscrierea, AICI.

Etichete: conferinta de medicina familiei 2021, conferinta medici de familie, conferinta creditata emc medici de familie, amfb, sandra alexiu

autor

Autor: Adriana Pavel

2 Comentarii

  1. MIRCEA VASILE PLESCA says:

    Taxa ptr. medicii pensionari cat este ?

  2. Miclăuș Adrian says:

    Aștept de multă vreme acest eveniment. Mă voi înscrie neapărat.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: