Conferinta de Medicina Familiei 2019, eveniment cu participare internationala

25/02/2019
Conferinta de Medicina Familiei 2019, eveniment cu participare internationala

Conferinta de Medicina Familiei 2019, eveniment cu participare internationala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-de-medicina-familiei-2019-eveniment-cu-participare-internationala/

S-a dat startul inscrierilor la editia a XV-a Conferintei de Medicina Familiei organizata de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov (AMFB).  Evenimentul, intrat in traditie, are loc in perioada 28-31 martie, la Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.

Conferinta de Medicina Familiei 2019 cu tema “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare” promite sa fie plina de surprize interesante pentru participant. Printre altele, conferinta va insuma sesiuni interactive organizate de grupurile de lucru din SNMF, ateliere de lucru pe teme dintre cele mai diverse si de actalitate, dar si dezbateri incitante. In plus, printre lectori si speakeri se vor numa si reputati medici din afara tarii.

Conferinta de Medicina Familiei 2019 beneficiaza de credite EMC acordate de Colegiul Medicilor din Romania si de credite acordate de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania.

Pentru detalii si inscriere la conferinta, click AICI.

Etichete: conferinta de medicina familiei, conferinta, asociatia medicilor de familie bucuresti

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: