Conducerea Societatii Nationale de Medicina de Familie pe o noua traiectorie

02/04/2018
Conducerea Societatii Nationale de Medicina de Familie pe o noua traiectorie

Conducerea Societatii Nationale de Medicina de Familie pe o noua traiectorie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conducerea-societatii-nationale-de-medicina-de-familie-pe-o-noua-traiectorie/


Membrii delegati ai tuturor asociatiilor membre ale Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF) si-au ales in data de 31.03.2018, o noua conducere.

Asa cum este firesc si statutar, dupa opt ani de mandat, dna Dr. Rodica Tanasescu a predat stafeta mai tanarului sau coleg, dl. Dr. Dina Mergeani.

Dr. Dina Mergeani este medic primar Medicina de familie, medic formator MF si reprezentant al Asociatiei “Tomis” din Constanta. Isi desfasoara activitatea de medic de familie intr-un cabinet medical din localitatea Constanta, Jud. Constanta din anul 2002 iar din anul 2013 ocupa functia de vicepresedinte al Asociatiei Medicilor de Familie “Tomis” Constanta. Din anul 2013 este membru in Senatul SNMF.

In echipa de conducere a SNMF, au mai fost alesi vicepresedinti si secretari membri ai organizatiilor medicilor de familie din Bucuresti-Ilfov, Iasi, Mures, Dolj si Brasov.

Proiectele dezvoltate de catre SNMF pana in prezent au facut ca specialitatea noastra  sa creasca atat in perceptia publica cat si in randul celorlalte specialitati. Parteneriatele cu alte Societati profesionale, eforturile depuse in ultimii ani, au adus SNMF recunoastere nationala si internationala, devenind unul dintre interlocutorii respectati in relatia cu autoritatile dar si cu publicul larg. Efortul depus in acest sens de conducerea de pana acum a fost omagiat de catre colegii prezenti. Cu siguranta aceste actiuni vor fi continuate, iar SNMF asigura partenerii si colegii ca vor gasi in continuare sprijin in noi.

Cu toate acestea, exista si proiecte noi care asteapta sa fie demarate. Votul actual a evidentiat ca se doreste o dinamica noua a SNMF orientata spre promovarea si dezvoltarea asociatiilor locale si arata deschidere catre membrii mai tineri din societate. Se doreste o noua strategie in sprijinul tuturor medicilor de familie, atragerea de proiecte noi catre SNMF si, in acelasi timp, dezvoltarea specialitatii noastre pe plan profesional.
Mult succes noii echipe si vant bun in panze!
 
Noua conducere SNMF:
Presedinte: Dr. Dina Mergeani (Constanta)

Vicepresedinti:

Dr. Rodica Tanasescu (Bucuresti)
Dr. Remus Sipos (Targu Mures)
Dr. Gindrovel Dumitra (Dolj)
Dr. Andrea Neculau (Brasov)
Dr. Razvan Miftode (Iasi)

Secretari:

Dr. Daciana Toma (Bucuresti)
Dr. Dana Stefana Popescu (Iasi)

Trezorier
: vacant
 
Biroul de presa al SNMF

Autor: FormareMedicala.ro

3 Comentarii

 1. Tintaru Costin says:

  Alegerile erau corecte daca incepeu cu cele din fiecare judet al Romaniei.In curand o sa avem un cetatian ,vezi Arafat fara aviz de practica,care nuva fi de acord cu sistemele de sanatate promovate in Romania ,el vazand rezolvarea problemelor cheltuind banii pe avioane,elicoptere si ambulante,fara sa se gandeasca la preventie,adica la medicina de pima linie.Nu avem un ministru secretar de stat medicii de famelie.

 2. Vasile Blaga says:

  Felicitări!
  Succes în activitate!

 3. CONDOROVICI DOINITA says:

  Mult succes echipei ! Asteptarile noastre sunt mari…

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: