Conducere noua la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

28/04/2020
Conducere noua la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Conducere noua la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conducere-noua-la-spitalul-universitar-de-urgenta-bucuresti/

Prof. dr. Catalin Florin Carstoiu a fost numit, incepand de marti, in functia de manager interimar al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) pentru o perioada de 6 luni.

Ministerul Sanatatii a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca a aprobat incetarea contractului de management al medicului Adriana Nica, contract care era deja suspendat.

“Conducerea Ministerului Sanatatii a luat act si a analizat propunerea Consiliului de administratie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) formulata in baza referatelor de control ale Directiei Control si Integritate din cadrul ministerului din data de 21.03.2020, respectiv 21 04.2020. In acest context, conducerea MS a aprobat incetarea contractului de management al doamnei dr. Adriana Nica, contract care era deja suspendat din data de 21.03.2020, conform art. 19 din Decretul Presedintelui Romaniei nr. 195/2020. Conducerea SUUB va fi asigurata de prof. dr. Catalin Florin Carstoiu, care a fost a numit incepand de astazi in functia de manager interimar al unitatii medicale, pentru o perioada de 6 luni”, transmite MS in comunicatul citat.

Etichete: spitalul universitar de urgenta bucuresti, suub, dr. catalin carstoiu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: