Conducere noua la Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale

08/01/2018

Conducere noua la Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conducere-noua-la-agentia-nationala-a-medicamentului-si-dispozitivelor-medicale/


Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM) are o noua conducere. Alexandru Velicu a fost numit presedinte in locul lui Nicolae Fotin, caruia i s-a incheiat mandatul, conform oficialilor din Ministerul Sanatatii.

“Domnului Nicolae Fotin i s-a terminat manadatul, iar in locul dumnealui a fost numit presedinte, prin ordin de ministru, Alexandru Velicu, care a ocupat functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale”, a declarat Oana Grigore, purtatorul de cuvant a ministerului Sanatatii, citata de Mediafax.

Alexandru Velicu ocupa functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din august 2017.

El este medic specializat in medicina de familie, iar in perioada mai 2013 – februarie 2015, a fost consilierul presedintelui Comisiei pentru Sanatate si Familie din Camera Deputatilor.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru testele RT-PCR efectuate la nivel national

Ministrul Sanatatii: Speram ca in a doua jumatate a lunii octombrie sa mergem pe o panta descendenta a cazurilor Covid

Studiu: Persoanele infectate cu Covid-19 pot transmite boala animalelor de companie

In farmaciile rusesti va fi disponibil un medicament antiviral destinat tratarii formelor usoare si moderate de Covid

Ziua Mondiala Alzheimer | Medic de familie: Este important ca boala sa fie recunoscuta la timp; Apropiatii si medicul de familie au rol de baza