Concediile medicale ale angajatilor SJU Botosani, nedecontate din octombrie 2020

09/03/2021
Concediile medicale ale angajatilor SJU Botosani, nedecontate din octombrie 2020

Concediile medicale ale angajatilor SJU Botosani, nedecontate din octombrie 2020

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/concediile-medicale-ale-angajatilor-sju-botosani-nedecontate-din-octombrie-2020/

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Botosani nu a decontat, din luna octombrie, concediile medicale ale angajatilor Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) ‘Mavromati’, a declarat conducerea unitatii medicale.

Potrivit sursei citate, CJAS are datorii restante fata de cea mai mare unitate spitaliceasca din judet de peste 2,8 milioane de lei, dintre care aproximativ 1,2 milioane de lei reprezinta concediile medicale nedecontate, relateaza Agerpres.

“Casa de Asigurari nu ne-a decontat concediile medicale ale personalului unitatii. Motivul: nu am primit finantare. Intotdeauna, la concediile medicale nu au venit luna pe luna. Totdeauna avem doua luni restante, dar acum suma este mai mare pentru ca, intr-adevar, procentul de personal medical in concediu medical a fost mai mare in ultima perioada”, a afirmat Doina Caba, managerul SJU Botosani, potrivit sursei citate.

De asemenea, CJAS Botosani mai are intarzieri de peste 1,5 milioane de lei la decontarea serviciilor medicale prestare de SJU.

Etichete: Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati, SJU Botosani, concedii medicale, decontare concedii medicale

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: