Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Compendiu de pediatrie

Data ultimei actualizari: 29/05/2013

carte compendiu de pediatrie

Titlu: “Compendiu de pediatrie”

Autori: Adrian Georgescu, Ioana-Alina Anca

Editura: ALL

Pret: 49.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Compendiul de pediatrie” reprezinta o resursa esentiala pentru studentii universitatilor de medicina, pentru medicii rezidenti, medicii specialisti si medicii de familie, deoarece ofera informatiile necesare pentru insusirea “abecedarului” pediatric.

Compendiul de pediatrie” abordeaza in detaliu notiuni legate de cresterea si dezvoltarea normala a copilului, legate de alimentatia sugarului, notiuni de neonatologie si oncologie pediatrica, precum si informatii legate de tratamentul principalelor afectiuni pediatrice si de urgentele in pediatrie.

Aceasta a treia editie a “Compendiului aduce o serie de noutati fata de editia precedenta: autori noi (inclusiv de la prestigioasa UMF din Timisoara, printr-un specialist de varf in domeniul diabetului zaharat al copilului), capitole noi, capitole revizuite si – nu in ultimul rand – aparitia, alaturi de prof. univ. dr. Adrian Georgescu (profesor clinica I pediatrie IOMC “Alfred D. Rusescu”, UMF “Carol Davila” – Bucuresti), a unui al doilea coordonator de renume – prof. dr. Ioana-Alina Anca – sefa catedrei de pediatrie I – IOMC “Alfred D. Rusescu”, UMF “Carol Davila” – Bucuresti.

 
 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.