Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Compendiu de pediatrie pentru cadre medii

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte compendiu de pediatrie pentru cadre medii

Titlu: “Compendiu de pediatrie pentru cadre medii

Autori: Edward Alan Glasper, Gillian McEwing, Jim Richardson

Editura: ALL

Pret: 59,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: “Compendiu de pediatrie pentru cadre medii” este o lucrare dedicata tuturor cadrelor medicale responsabile de ingrijirea copiilor si a persoanelor tinere.

Lucrarea vine ca un raspuns la faptul ca modul in care ingrijirea sanatatii copilului si a tanarului s-a schimbat semnificativ. In acest sens, “Compendiu de pediatrie pentru cadre medii” este realizat astfel incat accesul la informatii sa fie rapid si concentrat, iar cadrele medicale sa gaseasca explicate toate “scenariile clinice” pe care le pot intalni in practica zilnica.

Cartea semnata de Edward Alan Glasper, Gillian McEwing, Jim Richardson integreaza informatii despre procesul de crestere si dezvoltare normala al copilului, despre asistarea copilului bolnav, aspecte legate de sanatatea mintala, ingrijirea paliativa, urgente pediatrice, traumatisme minore, precum si subiecte legate de medicamentele folosite in ingrijirea pediatrica.

Compendiu de pediatrie pentru cadre medii” se adreseaza medicilor implicate in ingrijirea copilului si a adolescentului, asistentelor medicale, dar si studentilor care urmeaza specializari precum medicina si psihologie.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.