Compania Bio Farma: Vaccinul anti-Covid Sinovac are o eficacitate de pana la 97%

08/12/2020

Compania Bio Farma: Vaccinul anti-Covid Sinovac are o eficacitate de pana la 97%

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/compania-bio-farma-vaccinul-anti-covid-sinovac-are-o-eficacitate-de-pana-la-97/

Compania farmaceutica indoneziana Bio Farma a anuntat marti ca datele preliminare rezultate din studiul clinic pe care il desfasoara asupra vaccinului produs de compania chineza Sinovac releva o eficacitate de pana la 97%, informeaza Reuters.

“Echipa noastra care conduce studiul clinic a constatat, in termen de o luna, ca datele intermediare releva o eficacitate de pana la 97%”, a declarat Iwan Setiawan, purtator de cuvant al Bio Farma, citat si de Agerpres.

Bio Farma nu a furnizat date cu privire la numarul de participanti care au fost infectati pe parcursul studiului clinic in care sunt implicate circa 1.600 de persoane, mai transmite Reuters.

Reprezentantii companiei spun ca astepta rezultatele finale si spera ca Agentia pentru alimente si medicamente din Indonezia sa autorizeze vaccinul in sistem de urgenta, la sfarsitul lunii ianuarie, pentru a se putea incepe campania de vaccinare.

Etichete: vaccin anti-covid, vaccin sinovac, eficienta vaccin covid

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: