Colegiul Medicilor din Romania a transmis multumiri medicilor si personalului medical

28/08/2023
Colegiul Medicilor din Romania a transmis multumiri medicilor si personalului medical

Colegiul Medicilor din Romania a transmis multumiri medicilor si personalului medical

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/colegiul-medicilor-din-romania-a-transmis-multumiri-medicilor-si-personalului-medical/

Colegiul Medicilor din Romania (CMR) a transmis recunostinta si multumiri medicilor si membrilor personalului medical care s-au implicat in acordarea de asistenta medicala victimelor exploziilor de la Crevedia.

“Colegiul Medicilor din Romania multumeste medicilor – si personalului medical, in ansamblu – care au fost implicati in acordarea de asistenta medicala victimelor tragediei de la Crevedia. Dedicarea, profesionalismul si efortul lor, fie ca se aflau in timpul programului de lucru, fie ca au raspuns prompt apelului de a suplimenta turele existente si de a-si sprijini colegii, definesc modul in care corpul medical raspunde in fata provocarilor ori de cate ori este nevoie.”, scrie in mesajul transmis de CMR.

Potrivit sursei citate, astfel de evenimente pun o presiune suplimentara pe unitatile medicale care ingrijesc pacienti cu arsuri.

“Capacitatea sistemului medical de a gestiona un numar mare de victime ramane una limitata, in ciuda numeroaselor tragedii care au atras atentia asupra nevoilor acestor pacienti, fapt care face cu atat mai dificil si mai important modul in care medicii gestioneaza situatia, astfel incat sa reduca pe cat posibil riscurile si sa salveze vieti.”, a mai precizat CMR.

Etichete: CMR, victime tragedie crevedia,

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: