CNAS are un nou purtator de cuvant

30/07/2018

CNAS are un nou purtator de cuvant

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cnas-are-un-nou-purtator-de-cuvant/


CNAS anunta ca incepand cu 1 august a.c. Daniel Osmanovici este noul Sef Serviciu Relatii cu Asiguratii, Presa si Purtator de Cuvant.

“Decizia conducerii CNAS de numire a unui nou sef de serviciu vine din dorinta institutiei de a-si imbunatati comunicarea cu mass-media, cu asiguratii, dar si cu proprii angajati, in contextul in care sunt in pregatire o serie de proiecte cu impact important asupra politicilor de sanatate, asupra preventiei si a gradului general de sanatate al populatiei. “, se precizeaza intr-un comunicat al CNAS, unde mai scrie ca vor exista si o serie de schimbari legate de cardul de sanatate, Dosarul Electronic de Sanatate si Sistemul Informatic Unic Integrat.

Daniel Osmanovici a lucrat in televiziune aproximativ 13 ani, la The Money Channel, Realitatea Tv si Antena 1. El are studii de management, jurnalism si marketing international si este proaspat absolvent al unor cursuri de perfectionare in Social Media si Public Relation.

“Sunt increzator ca experienta lui Daniel va adauga valoare echipei si va contribui la dezvoltarea departamentului de comunicare al CNAS”,  a precizat presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu.

Rolul sau in cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate va fi de a construi o comunicare cat mai facila cu presa si de a creste gradul de transparenta al institutiei, mai transmite institutia in comunicatul de presa.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

EMA: Tarile UE trebuie sa utilizeze toate optiunile disponibile de vaccinare pentru a combate pandemia

Implementarea treptata a contributiei personale a asiguratilor pentru servicii medicale private (CNAS)

Citu: Avem doze de vaccin pentru toata lumea. Nu ar trebui sa avem discutii despre valul patru

Andrei Baciu: Vor exista resurse suplimentare de finantare la nivel european pentru combaterea cancerului

Seful CNAS spune ca reglementarea contributiei personale va aduce transparenta si predictibilitate