CNAS are un nou purtator de cuvant

30/07/2018

CNAS are un nou purtator de cuvant

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cnas-are-un-nou-purtator-de-cuvant/


CNAS anunta ca incepand cu 1 august a.c. Daniel Osmanovici este noul Sef Serviciu Relatii cu Asiguratii, Presa si Purtator de Cuvant.

“Decizia conducerii CNAS de numire a unui nou sef de serviciu vine din dorinta institutiei de a-si imbunatati comunicarea cu mass-media, cu asiguratii, dar si cu proprii angajati, in contextul in care sunt in pregatire o serie de proiecte cu impact important asupra politicilor de sanatate, asupra preventiei si a gradului general de sanatate al populatiei. “, se precizeaza intr-un comunicat al CNAS, unde mai scrie ca vor exista si o serie de schimbari legate de cardul de sanatate, Dosarul Electronic de Sanatate si Sistemul Informatic Unic Integrat.

Daniel Osmanovici a lucrat in televiziune aproximativ 13 ani, la The Money Channel, Realitatea Tv si Antena 1. El are studii de management, jurnalism si marketing international si este proaspat absolvent al unor cursuri de perfectionare in Social Media si Public Relation.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Boala Renala Diabetica

“Sunt increzator ca experienta lui Daniel va adauga valoare echipei si va contribui la dezvoltarea departamentului de comunicare al CNAS”,  a precizat presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu.

Rolul sau in cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate va fi de a construi o comunicare cat mai facila cu presa si de a creste gradul de transparenta al institutiei, mai transmite institutia in comunicatul de presa.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Laparoscoape performante la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures

Bloc operator cu 11 sali dotate la standarde inalte, la Braila

Decizie CMR privind metodologia de infiintare a punctelor secundare de lucru in specialitatea medicina de familie

Pacientul acoperit in spitale, o parte a strategiei anticoruptie (Pintea)

Medici avertizati sa nu cheme pacientii la cabinetele private