CNAS a schimbat metodologia de concurs pentru posturile de conducere

09/10/2020

CNAS a schimbat metodologia de concurs pentru posturile de conducere

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cnas-a-schimbat-metodologia-de-concurs-pentru-posturile-de-conducere/

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a schimbat metodologia de organizare a concursului pentru postul de director general al institutiei si pentru posturile de directori generali ai caselor judetene de asigurari de sanatate.
Modificare care a intrat in vigoare de vineri, 9 octombrie, este a doua de acest fel din ultimele 6 luni.

“Ocuparea postului de director general al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (…) si a posturilor de directori generali ai caselor de asigurari de sanatate judetene, a municipiului Bucuresti si Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (…) se face prin concurs pentru un mandat de 4 ani sau temporar pana la ocuparea postului prin concurs prin ordin al presedintelui CNAS, in cazul in care la concurs nu se prezinta niciun candidat sau nu este declarat castigator niciun candidat, precum si in situatia in care mandatul directorului general inceteaza“, se precizeaza in noua metodologie de concurs.

Adela Cojan, actualul director al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, ocupa aceasta functie prin delegarea facuta de catre premierul Ludovic Orban in luna noiembrie a anului trecut. Anterior, aceasta pozitie a fost ocupata de Vasile Ciurchea.

Etichete: director cnas, director cjas, metodologie concurs cnas

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: