CMR sustine initiativele legislative privind recunoasterea ca vechime in munca a timpului prestat in garzi

11/03/2019

CMR sustine initiativele legislative privind recunoasterea ca vechime in munca a timpului prestat in garzi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cmr-sustine-initiativele-legislative-privind-recunoasterea-ca-vechime-in-munca-a-timpului-prestat-in-garzi/

Colegiul Medicilor din Romania isi arata sustinerea pentru initiativele legislative privind recunoasterea ca vechime in munca a timpului prestat in garzi.

Potrivit unui comunicat de presa, Colegiul Medicilor din Romania transmite ca ca a avut contacte directe cu grupul de initiativa al medicilor care solicita pensionare anticipata prin recunoastere ca vechime in munca a timpului prestat in garzi.

Continut educational:

“Cunoastem ca exista doua amendamente pe acest subiect, depuse de parlamentari. Este de notorietate faptul ca am sustinut in mod oficial in fata Legislativului aceste initiative. Pe agenda presedintelui CMR, astazi criticat de unii pentru pasivitate, s-au aflat si se afla discutii cu senatori si deputati. In urma acestor discutii am aflat ca solicitarile cuprinse in amendamente ridica probleme de tehnica legislativa care nu intra in atributiile Colegiului Medicilor din Romania. Si, cel mai important, am inteles ca exista dorinta politica de a recunoaste valabilitatea revendicarilor grupului de initiativa al medicilor”, transmit reprezentantii CMR in comunicatul remis luni.

Conform sursei citate, se mai precizeaza ca atat institutia colegiului cat si presedintele personal nu au abandonat demersurile si le vor sprijini in continuare prin mijloace legale.

Etichete: CMR, garzi vechime in munca, pensie medici

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Spitalul Militar face angajari fara concurs pentru 53 de posturi

Ministrul Sanatatii spune ca personalul medical este epuizat, dar nu va renunta: Noi putem reusi doar impreuna

Spitalul pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Capitala angajeaza personal medical fara concurs

Record de cazuri noi de Covid-19, in Romania | Peste 4.800 in 24 de ore

Sondaj international: Ar fi oamenii dispusi sa se vaccineze impotriva Covid-19?